Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018

Έσπασαν ρεκόρ συμμετοχής τα Κούλουμα στα Αμπάρια(φωτο-βίντεο)

>

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν τα Κούλουμα της Δ.Ε Θεστιέων που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου στα Αμπάρια Παναιτωλίου.
Από νωρίς...
πολλοί Δημότες αλλά και επισκέπτες με σύμμαχο τον καλό καιρό,πήγαν στα Αμπάρια,παρέλαβαν τις μερίδες των εδεσμάτων,


συνοδεία οίνου ,ενώ ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με χορούς στους οποίους συμμετείχαν τα Κ.Α.Π.Η Καινουργίου.
Με την παρουσία τους την εκδήλωση τίμησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Ευθύμιος Γρίβας ,ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Αγρίνιο-Ανατροπή Τώρα,Πολίτες σε Δράση"και πρώην Δήμαρχος Θεστιέων Δημήτρης Τραπεζιώτης και στελέχη της Δημοτικής Αρχής.Οι μερίδες που διανεμήθηκαν ξεπέρασαν τις 1000 ,σύμφωνα με τον πρόεδρο του Καινουργίου Κώστα Ευθυμίου,αριθμός ρεκόρ για την συγκεκριμένη εκδήλωση,στην οποία σημαντική ήταν η προσφορά της Ένωσης Εθελοντών Παναιτωλίου "Ο Φάρος" και του Π.Σ Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος"
φωτογραφίες και από το panaitolionews.blogspot.gr

5 σχόλια:

 1. Οι πολιτιστικοι συλλογοι του καινουριου που ηταν,αληθευει οτι δεν ανταποκριθηκαν στο κάλεσμα του προεδρου μας κ. Ευθυμιου;Γιατί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και του χρόνου να είστε καλά και να είμαστε μαζί σας.Μπράβο τον Δήμο Αγρινίου που στήριξε μια τόσο σημαντική εκδήλωση με τόσες πολλές μερίδες φαγητού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο καθένας έχει τραβήξει το δρόμο του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπράβο στο Δήμο Αγρινίου που σε τόσο δύσκολες συνθήκες στήριζε τέτοιες εκδηλώσεις και τόσο πολλές μερίδες φαγητού...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!