Τρίτη, Οκτωβρίου 17, 2017

Καινούργιο :Εικόνες ντροπής σε νηπιαγωγείο και παιδικό σταθμό,κινδυνεύουν μαθητές με τραυματισμό(φωτο)

>
Εικόνες ντροπής,εικόνες εγκατάλειψης που δείχνουν ότι όλα είναι στον αυτόματο, έρχονται αυτή τη φορά από τον  παιδικό σταθμό Καινουργίου και 2ο Νηπιαγωγείο Θεστιέων που...
συστεγάζονται.

Αγανακτισμένοι γονείς επικοινώνησαν με το kainourgiopress ,εκφράζοντας την αγωνία τους για τους χώρους όπου φιλοξενούνται τα παιδιά τους.Είναι αυτοί χώροι για παιδιά;οι εκπαιδευτικοί δεν τα βγάζουν έξω φοβούμενοι πιθανό τραυματισμό από πτώση σοβάδων.
Όπως ανέφερε η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού Βάσω Ντάτσικα ,που εκφράζει τους ίδιους φόβους,έστειλε έγγραφα (δείτε τα  στην συνέχεια),προς τις αρμόδιες υπηρεσίες,πριν από ένα χρόνο έγινε αυτοψία από μηχανικούς της υπηρεσίας σχολικών κτηρίων, οι οποίοι διαπίστωσαν το πρόβλημα και έκριναν ότι πρέπει να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις,αλλά δεν έχει γίνει τίποτα,παρά τις έγγραφες ενημερώσεις.

Κάντε κάτι πριν έχουμε τραυματισμούς παιδιών,καταλήγουν κλείνοντας οι γονείς,των οποίων τα στοιχεία είναι στην διάθεση του kainourgiopress.

Κύριοι αναλάβετε τις ευθύνες σας γιατί όπως έχετε επανειλημμένως  δηλώσει, η Δημοτική Αρχή έχει πάνω από όλα την ασφάλεια των Δημοτών και ειδικά των παιδιών.
Αναμένουμε τις ενέργειες σας,άμεσα πριν οι βροχές αποτελέσουν δικαιολογία για αναβολή!
Δείτε εικόνες για να διαπιστώσετε τι ακριβώς συμβαίνει:







Η αλληλογραφία 





Για το kainourgiopress,Επαμεινώνδας Κ.Ρεντίφης 

8 σχόλια:

  1. Που είναι εδώ ο πρόεδρος και αντιδήμαρχοι να φωτογραφηθούν;Αληθεύει ότι ψάχνουν τον Ευθυμίου και δεν σηκώνει τηλέφωνα.Για ρωτήστε να μάθετε αν ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ισχυει.ο κος Ευθυμιου μαλλον θα εχει πιο σημαντικα θεματα οπως το να ξεκολαει τις αφισσες απο τα τσιρκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ο Ευθυμίου αυτα δεν τα βλέπει
    Οι υπόλοιποι εκλεγμένοι που είναι
    Δεν μπορούν να προσφέρυν
    καλύτερα να παραιτηθούν
    Σηκωθείται και φύγετε
    καταντήσατε ένα χωριό ερείπιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δει το κτίριο μηχανικός και να γίνει έλεγχος αν είναι κατάλληλο ή όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άμα ήταν για κανένα πανηγύρι ή εκδήλωση πρώτοι μπροστά μπροστά οι δημοτικοί σύμβουλοι. Παρακαλώ να τα δει ο κόσμος αυτά και να ξυπνήσει ώστε στις επόμενες εκλογές να βγουν άξιοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχουν κανει αυτοψια οι μηχανικοι της τεχνικης υπηρεσιας του δημου και αυτοι οι ιδιοι απαφασισαν πως πρεπει αμμεσα να ξεκινησουν οι εργασιες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το καινούργιο κοντεύει να καταντήσει ερείπιο
    Τα πάντα είναι παρατημένα
    Η Δημοτική αρχή δεν ασχολείται και οι εκλεγμένοι οι οποίοι έπρεπε να κάνουν παρεμβάσεις είναι άφαντοι
    Το έναν τον υποχρέωσε ο Μοσχολιός να ασχοληθεί, τον άλλον ο Παπαναστασίου, μάζεψαν ψήφους, εκλέχτηκαν και από τότε δεν ασχολήθηκαν ξανά
    Πλέον είναι αποτυχημένοι και έχουν μεγάλη ευθύνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω αυτές τις εικόνες,μερικές μόνο τοποθετήσεις.Το κτήριο δεν σάπισε τώρα αλλά από χρόνια και δεν συντηρήθηκε ποτέ από κανέναν.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.Ο Δήμος Αγρινίου αλλά και οι άλλοι Δήμοι,έχουν περιορισμένοι χρηματοδότηση σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.ΜΙΛΑΜΕ όμως για την ασφάλεια παιδιών και πρέπει να γίνει.Άμα είναι μάγκας ο Δήμαρχος να κάνει περιορισμένες εκδηλώσεις με χαμηλό κόστος και να φτιάξει γήπεδα,σχολεία και παιδικές χαρές.Αυτά θα μείνουν,όχι οι φιέστες.Στους δικούς μας ,όλα τα έχει φορτωθεί ο πρόεδρος,οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν,εκτός φυσικά από έναν ακόμη ο οποίος για ανωτέρα βία ,δεν μπορεί όπως πριν.Οι Δημότες να τα καταγράψουν αυτά και να προσέξουν σε ποιους θα δώσουν την ψήφο τους,πάντως όχι σε άφαντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!