Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

Καινούργιο:Κίνδυνος για ατύχημα από το ανεξέλεγκτο παρκάρισμα κατά την παραλαβή μαθητών από τα σχολεία

>
Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress 2οΜεγάλο πρόβλημα που εγκυμονεί κινδύνους για ατύχημα δημιουργούν οι γονείς οι οποίοι ανεξέλεγκτα παρκάρουν όπου βρουν...
κατά την παραλαβή των μαθητών από τα σχολεία του Καινουργίου,όπως τονίζει ο πρόεδρος της Δ.Κ Κώστας Ευθυμίου.

Ο πρόεδρος κάνει έκκληση προς συμμόρφωση, καθώς από τις 13:00 έως τις 13:30 περίπου, καθημερινά  δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην ε.ο Αγρινίου Θέρμου,(έξω από το 1ο Δημοτικό)όπου η κατάσταση γίνεται πολύ επικίνδυνη για πεζούς και διερχόμενους οδηγούς,μιας και η ορατότητα είναι μηδαμινή και το σημείο απροσπέλαστο για την διέλευση πεζών και οχημάτων.

Όμως και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο τα πράγματα δεν είναι καλύτερα,αφού κάποιοι γονείς παρκάρουν τα οχήματα  πάνω στις διαβάσεις πεζών,ακριβώς έξω από την είσοδο(αφού δεν είναι δυνατό,να τα βάλουν μέσα στο προαύλιο),ή και στην μέση του δρόμου,με  ότι αυτό συνεπάγεται. Ειδικά στο 2ο Δημοτικό δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία ,αφού υπάρχει άπλετος χώρος για στάθμευση και οι καιρικές συνθήκες είναι ανοιξιάτικες,όπως επισημαίνει ο κ.Ευθυμίου,ο οποίος γίνεται αποδέκτης παραπόνων και από γονείς  που έχουν αγανακτήσει με αυτή την κατάσταση.

4 σχόλια:

  1. Απλά τα πράγματα,επειδή το φαινόμενο κρατάει χρόνια. Καλείται την Τροχαία και βεβαιώνει παραβάσεις.Είναι προτιμότερο να την καλέσετε γιαυτό το λόγο,παρά για τραυματισμό,παράσυρση,τροχαίο κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά. Να ερθει η τροχαία. Την ώρα που σχολάνε οι μαθητές στον κυκλικό κόμβο στη χαραυγή ο καθένας κάνει οτι θέλει. Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γράψατε δεν το γράψατε το σίγουρο είναι ένα...σας γράψανε κανονικά γιατί και σήμερα το ίδιο έγινε
    κανένας δεν βάζει μυαλό
    Ας έρθει η τροχαία και ας κόψει καμιά κλίση
    μα τα ίδα τους τα παιδιά κινδυνεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσες εκκλήσεις και να κάνει ο κ.Ευθυμίου ,θα αφορά τους άλλους γονείς και τα παιδιά των άλλων...Δεν αλλάζει η νοοτροπία όταν δεν υπάρχει παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!