Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Διευκρινίσεις για τους λογαριασμούς ύδρευσης στην Δ.Κ Καινουργίου

>
Πολλές απορίες και ερωτηματικά προκάλεσαν οι πρώτοι λογαριασμοί ύδρευσης που εκδόθηκαν από την ΔΕΥΑΑ, μετά την μετάβαση των Δ.Κ στην Δημοτική Επιχείρηση.
Μετά από πολλά μηνύματα Δημοτών του Καινουργίου...
σχετικά με το τι θα ισχύει στο εξής και κάποιες ασάφειες που εντοπίστηκαν από τους καταναλωτές,το kainourgiopress επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΑ

Σχετική εικόνα
 κ.Μίμμη Σκορδόπουλο ο οποίος ανέφερε τα εξής:

Για το 2017 στις Δ.Κ. δεν αλλάζει τίποτα όσον αφορά το πάγιο και τις χρεώσεις κατανάλωσης,ενώ τυχόν λάθη, έχουν να κάνουν με το μεταβατικό στάδιο,καθώς δεν έχουν παρθεί ακόμη οι πραγματικές μετρήσεις κατανάλωσης νερού ύδρευσης,κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα και θα υπάρξουν συμψηφισμοί και εκκαθαρίσεις.
Όπως τόνισε όλα γίνονται με γνώμονα το καλό των πολιτών και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους Δημότες,
Όμως και οι Δημότες πρέπει να είναι εντάξει απέναντι στη ΔΕΥΑΑ,να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους και να τακτοποιήσουν τυχόν οικονομικές οφειλές.
Σε κάθε περίπτωση μπορούν να ενημερώνονται από τα γραφεία της ΔΕΥΑΑ για οποιοδήποτε θέμα και απορία.

Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω διευκρινίζεται ότι στην Δ.Κ Καινουργίου το πάγιο κατανάλωσης μέχρι τα 100 κυβικά νερού είναι 30 ευρώ το χρόνο ανά παροχή και οι χρεώσεις από τα 100 κυβικά και πάνω παραμένουν ως έχουν, μέχρι το τέλος του 2017.

Όσον αφορά τα 15 ευρώ που εμφανίζονται στους τρέχοντες λογαριασμούς ως ανεξόφλητο προηγούμενου τριμήνου (Α'2017),είναι έναντι κατανάλωσης καθώς δεν υπήρξαν μετρήσεις και οποιαδήποτε διαφορά προκύψει με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συμψηφιστεί με μελλοντικούς λογαριασμούς.

Επίσης ο πρόεδρος του Καινουργίου κ.Κώστας Ευθυμίου κάνει έκκληση στους Δημότες που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προηγούμενων ετών να ρυθμίσουν και να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!