Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Καινούργιο:Τοποθέτησαν ψάρια εκτός κάδου

>
Εντύπωση προκάλεσε σε αναγνώστρια η εικόνα που αντίκρισε πριν λίγη ώρα σε δρόμο κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Καινουργίου.
Όπως ανέφερε ...
στο kainourgiopress εντόπισε ολόκληρα ψάρια τοποθετημένα εντός του οδοστρώματος και θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει για το συμβάν καθώς τις τελευταίες ημέρες πολλά ζώα ,σκυλιά και γάτες έχουν πέσει θύματα δηλητηριασμένων τροφών.
Επίσης εν΄μέσω καύσωνα σε λίγη ώρα η αποσύνθεση των ψαριών θα δημιουργήσει βρόμα και δυσωδία,κάνοντας ανυπόφορη την κατάσταση σε όσους διαμένουν κοντά στο σημείο.



6 σχόλια:

  1. Όλοι εσείς που τα παίζεται φιλόζωοι στο Καινούργιο,πρώτα να μάθετε να σέβεστε τους άλλους και μετά να να το παίζεται.
    Τα άτυχα ζώα την πληρώνουν γιατί κάποιοι τα βαρέθηκαν και τα εγαταλείπουν,ενώ απαγορεύεται να τα έχουν σε βεράντες και εξωτερικούς χώρους ,τα έχουν μόνιμα εκεί και όταν τους κάνεις έκκληση καθώς δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς ,η απάντηση ,σκυλί είναι θα γαβγίσει.Όχι κύριοι μόνο εσείς είστε υπέυθυνοι για ότι παθάινουν τα ζώα,να μάθετε πρώτα τις υποχρεώσεις σας απεναντί τους και απέναντι στον γείτονα και μετά να πάρετε ζώο.Μην ψάχνεται αλλού ενόχους,εσείς που τα εγκαταλείπετε φταίτε για όλα,και την πληρώνουν τα αθώα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επίσης κάποιοι τα θεωρείται παιδία σας και καλά κάνετε,δικαιωμά σας.Όμως αφήσατε ποτέ τα παιδιά σας με 40 βαθμούς στην βεράντα;τα αφήσατε ποτέ παρατημένα γιατί πήγατε την βόλτα σας ή διακοπές;τα αφήσατε ποτέ να κλαίνε και να φωνάζουν;τα αφήσατε ποτέ στο παρκάκι να κάνουν την ανάγκη τους ή στο πεζοδρόμιο.Φυσικά αναφέρομαι στους δήθεν φιλόχωους γιατί υπάρχουν και οι πραγματικοί οι οποίοι είναι αξιόλογοι και σέβονται την συντροφιά τους και τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδώ την άλλη φορά έξω από το 1ο νηπιαγωγείο στον μπλε κάδο της ανακύκλωσης είχαν ρίξει ψόφια κότα και ήταν εκεί 4-5 μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ-Η ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΌΜΗ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑ;ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ;ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΠΕΖΟΥΣ;ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και στον κάδο να τα πέταγαν πρέπει πρώτα να τοποθετούνται και να κλείνονται αεροστεγός σε σακούλα,αλλιώς ίδια μπόχα και μόλυνση θα υπάρχει.Αλλά σου λέι ο άλλος που μένει μακρια από τον κάδο,τι με νοιαζει,άμα θέλει να τα μαζέψει ο δήμος ή αυτός που μένει κοντά και ενοχλείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απλα η καλη κυρια αφου ειχε υποψιες γιατι δεν εσκυψε να τα παρει και να τα επερνε κα να τα εβαζε μεσα στον καδο για να σωσει τα γατακια που τοσο αγαπα.Αλλα δε............... μονο λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!