Τρίτη, Ιουνίου 06, 2017

Εξώδικη Καταγγελία –Διαμαρτυρία προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ ,από τον Δημήτρη Μακρή

>

Σε Εξώδικη Καταγγελία –Διαμαρτυρία προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ προέβη σήμερα ...
ο Επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής Ι.Π Μεσολογγίου Δημήτρης ΜΑΚΡΗΣ για την Ανομία και παραβατικότητα όπως αναφέρεται που επικρατεί στο ΔΔ Αιτωλικού.

ΠΡΟΣ
Αναπληρωτή Υπουργό  Προστασίας του  Πολίτη
κ. Νικόλαο ΤΟΣΚΑ
 Κοινοποιούμενη προς


1.Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
2. Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ Νικόλαος
3. Πολεοδομία Ι.Π Μεσολογγίου
4. Διεύθυνση Υγιεινής Ι.Π Μεσολογγίου
5. Γ.Π.Α.Δ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Υποστράτηγο
6. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΙΤΩΛΙΑΣ Κ Διευθυντή
7. Α.Τ Αιτωλικού
8.  Εισαγγελία Ι.Π Μεσολογγίου
9. Κτηματική Υπηρεσία
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                                                                     
Ως Έλληνας φορολογούμενος Πολίτης,
Ως Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ”
Ως μόνιμος κάτοικος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Με την παρούσα επιστολή μου, Διαμαρτύρομαι ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ και υποβάλλω την προκείμενη  εξώδικη καταγγελία – διαμαρτυρία στον Αναπληρωτή Υπουργό   Προστασίας του  Πολίτη, καθώς και  προς τους αρμόδιους φορείς
για τους κάτωθι λόγους:

Όταν  ζούμε σε ένα κράτος που θέλει να λέγεται ευνομούμενο , το πρώτο που περιμένει  κανείς είναι η εφαρμογή των Νόμων και τα γρήγορα αντανακλαστικά της κρατικής μηχανής.
Δυστυχώς αυτό δεν έχει συμβεί σε καμία περίπτωση στο ΔΔ Αιτωλικού που βρίσκεται πραγματικά στο έλεος του Θεού λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας.
Σε καθημερινή βάση το βιβλίο συμβάντων του τμήματος είναι γεμάτο από παράπονα πολιτών κατά συγκεκριμένων προσώπων που σε καμία περίπτωση δεν είναι «Γνωστοί  Άγνωστοι» , όπως αρέσκονται πολλά ΜΜΕ να λένε.
Αντιθέτως και γνωστοί είναι και πάντα τα ίδια πρόσωπα τα οποία έχουν φέρει πραγματικά  σε απόγνωση τους κατοίκους του Αιτωλικού από την  συνεχή παράνομη δράση τους.
Σε πλείστες όσες περιπτώσεις, οι καταγγελλόμενοι ως δράστες προέρχονται από παράνομους καταυλισμούς που υφίστανται στο Αιτωλικό.
Η προκλητική ανοχή , η ατιμωρησία και η αδιαφορία των υπευθύνων  τους έχουν αποθρασύνει παντελώς , με αποτέλεσμα πραγματικά να κάνουν ότι θέλουν.
Το Αιτωλικό  βιώνει τον απόλυτο εξευτελισμό και την πλήρη αδιαφορία όσων είναι αρμόδιοι να δώσουν λύση,  είτε διότι είναι ανεπαρκείς είτε διότι  κάποιοι τους εμποδίζουν να κάνουν την δουλειά τους  .

 Και ευλόγως πιστεύω ότι γεννούνται πολλά ερωτήματα  …

Γιατί  το ΑΤ Αιτωλικού έχει μείνει  χωρίς Διοικητή και  αντί να  στελεχωθεί με έμψυχο δυναμικό και υλικοτεχνικά μέσα , συνεχώς το αποδυναμώνεται ;

Γιατί εφόσον υπάρχει   σύγχρονο κτίριο για την στέγαση του Α.Τ Αιτωλικού ,που παραχωρείται εντελώς Δωρεάν από τον Δήμο ( λύνοντας έτσι  μεγάλο μέγεθος του προβλήματος εξαιτίας της θέσεως που βρίσκεται) δεν γίνεται η μεταστέγαση;

Γιατί οι αρμόδιοι φορείς δεν επιλαμβάνονται, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με την παράνομη κατάληψη Δημοσίας γης και τα αυθαίρετα κτίσματα που έχουν ανεγερθεί στην είσοδο του Αιτωλικού ;

Γιατί εφόσον υπάρχει  πλήθος καταγγελιών για κλοπές, ληστείες, εισβολή σε οικίες παράνομα κτίσματα  δεν υπάρχει κανένας έλεγχος και καμία μέριμνα ;

Γιατί εφόσον υπάρχουν πολλές καταγγελίες για παρανομίες σε καταυλισμούς (κλοπές ρεύματος, κλοπές υδροδότησης  κλπ) ,  οι αρμόδιες υπηρεσίες  αδυνατούν  να εισχωρήσουν,   θεωρώντας το  «άβατο»;

Γιατί οι νομοταγείς  πολίτες πρέπει να βιώνουν τέτοια ρατσιστική αδιαφορία από την πολιτεία ;


Δυστυχώς τα γιατί , η υπομονή  και τα ευλόγως δίκαια παράπονα από τους πολίτες , που προσπαθούν κάτω από αντίξοες συνθήκες να διαφυλάξουν την περιουσία τους και την ζωή τους που βιάζεται καθημερινά από τους δράστες των εγκλημάτων, είναι πολλά.

Ως Επικεφαλής δημοτικός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής Ι.Π Μεσολογγίου και ενεργός πολίτης , δεν μπορώ να παραμείνω απαθής με όλη αυτήν την προβληματική κατάσταση.
Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω από τους ιθύνοντες να αναλάβουν κατάλληλες πρωτοβουλίες για την επίλυση αυτών των σοβαρότατων θεμάτων που, δυστυχώς , χρονίζουν .
Η Επίσημη Πολιτεία δεν μπορεί να κωφεύει !

 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ:
Και με ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου.

Υποβάλω την παρούσα η οποία έχει σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των υπευθύνων αρμοδίων οργάνων προς τα οποία απευθύνομαι.
Ζητώ, ως αιρετός επικεφαλής Δημοτικής παράταξης του Δήμου μας και για λογαριασμού του μεγάλου αριθμού των δημοτών που απευθύνθηκαν σε εμένα εκθέτοντας μου τα ως άνω πραγματικά περιστατικά, να λάβετε το ταχύτερο δυνατόν όλα τα προσήκοντα και εντός του πλαισίου των αρμοδιοτήτων σας θεσμικά μέτρα για την επίλυση των προβλημάτων και την αποκατάσταση της νομιμότητας.


Παρακαλώ όπως ενημερώσετε με κάθε πρόσφορο τρόπο την τοπική κοινωνία για τις πρωτοβουλίες που προτίθεστε να αναλάβετε σχετικά με το εν θέματι ζήτημα.







                                                                                Μετά Τιμής

                                                              ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΙΠ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
                                                              Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
                                                                         Δημήτριος Ε. ΜΑΚΡΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!