Σάββατο, Ιουνίου 17, 2017

Τρεις Καινουργιώτες στο βάθρο με την Δ.Α Ακαρνανίας

>
Στην ομάδα συμμετέχουν τρεις ποδοσφαιριστές,ενεργοί αστυνομικοί από το Καινούργιο,ο Σωκράτης Τζορτζώπουλος,ο Άκης Αγγέλης και ο Οδυσσέας Ψιλός,εκ των οποίων οι δύο πρώτοι ανήκουν στο ρόστερ της Δόξας Καινουργίου.
Αναλυτικά:...
Το... ταξίδι που ξεκίνησε πριν αρκετούς μήνες ολοκληρώθηκε με όμορφο τρόπο για την Δ.Α Ακαρνανίας αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Διευθύνσεων Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.


Στο final four που έγινε στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Ευόσμου, η ποδοσφαιρική ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας σε ένα δυνατό παιχνίδι επικράτησε στον μικρό τελικό της αντίστοιχης από την Λευκάδα με 5-3 στην... ρουλέτα των πέναλτι, αφού η κανονική διάρκεια του αγώνα δε είχε σκορ.

Με αυτό τον τρόπο οι Αγρινιώτες βρέθηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου καθώς κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο που ήταν το επιστέγασμα των κόπων της σεζόν. Η... γεύση που άφησε το final four ήταν πάντως γλυκόπικρη για την ομάδα της Ακαρνανίας μιας και... άγγιξαν το όνειρο της συμμετοχής στον τελικό, αλλά στον ημιτελικό όπου ηττήθηκαν με 2-1 από την Δ.Α Θεσσαλονίκης, έχουν πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία με... κερασάκι ένα πέναλτι που δεν δόθηκε.

Για την ιστορία το πρωτάθλημα κατέκτησε η Δ.Α. Αλεξανδρούπολης επικρατώντας στον τελικό με 2-1 της Δ.Α Θεσσαλονίκης.


Πάντως το final four δεν ήταν ακριβώς... γιορτή καθώς η διοργανώτρια αρχή δεν απέφυγε τις κακοτοπιές και τον πρόχειρο σχεδιασμό με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ο μικρός τελικός διήρκησε μόλις 60 λεπτά και δεν υπήρξε παράταση παρά μόνο η διαδικασία των πέναλτι. Με την ελπίδα ότι η επόμενη διοργάνωση θα είναι καλύτερη και το χάλκινο μετάλλιο θα είναι μόνο η αρχή η Δ.Α. Ακαρνανίας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους υποστηρικτές και χορηγούς της όλης προσπάθειας και συγκεκριμένα τους εξής:




-Εταιρεία PLAGTON A.E.

-Κακούρης Δήμος (πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL)

-Δήμος Αγρινίου

-ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας- Grande Tours

-Pizza Sergio (Δάρλας Φίλιππος)

-Τσιντζέλης Γραφείο Τελετών

-Χολέβας Νικόλαος (PRACTIKA)

-Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας

-I.P.A. Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας

-Ένωση Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδος

-Σολδάτος Steve

-Σιδέρης Ιωάννης Aegean

-Σολδάτος Φίλιππος

-Τυροκομικά Βασιλείου

-Οικοδομικές Εργασίες Αγγέλης

-Ακαδημίες ποδοσφαίρου Τάγκαλος

-Πρακτορείο ΟΠΑΠ Η γωνιά της Τύχης (Κουτσομπίνας Χρήστος)

-Φεγγούλης Μάκης, Κατσούπης Βασίλειος

πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!