Τετάρτη, Ιουνίου 21, 2017

Με επιτυχία το 1ο Διεθνές Τουρνουά Κορασίδων στη Ναύπακτο

>
Με Party  έληξε την Κυριακή το βράδυ  το 1ο Διεθνές Τουρνουά Κορασίδων της Ναυπάκτου στο Suita cafébar. Ήταν ένα τουρνουά με μεγάλη ...
επιτυχία,πολύ καλά οργανωμένο. Aυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι του Volleyτης Ναυπάκτου, αγαπούν το άθλημα και μπορούν να διοργανώνουν τέτοια τουρνουά.
Η Παρασκευή 16/06 ήταν μέρα άφιξης των ομάδων του εξωτερικού (Σικελία-Βοσνία) και ξενάγησης στην πανέμορφη και γραφική πόλη της Ναυπάκτου.
Το Σάββατο 17/06 το πρωϊ έγινε συνάντηση των ξένων αποστολών με το δήμαρχο της πόλης και το απόγευμα έγιναν οι προγραμματισμένοι αγώνες μεταξύ των ομάδων:
18.00: A.S.DPallavolo Roccalumera (Ιταλία) - ΠΑΣ Ιωνικός ’80 Αγρινίου (Ελλάδα)
Σε ένα κατάμεστο γυμναστήριο που χειροκροτούσε τις προσπάθειες των αθλητριών πραγματοποιήθηκε το  πρώτο παιχνίδι. Η ιταλική ASD Pallavolo Roccalumera χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε του Π.ΑΣ. Ιωνικού ’80 από το Αγρίνιο με 3-0 σετ. Οι ιταλίδες εμφανώς καλύτερες στα δύο πρώτα σετ τα κέρδισαν με άνεση. Ο Ιωνικός βελτιώθηκε από στο τρίτο σετ και έγινε πιο ανταγωνιστικός, οι ιταλίδες όμως έχοντας καλό ρυθμό στο παιχνίδι τους κατέκτησαν το παιχνίδι και κλείσαν πρώτες θέση στον μεγάλο τελικό της Κυριακής.



Σετ αγώνα:25-13/25-11/25-16
ASD Pallavolo Roccalumera (Giorgianni): Messina, Abate, Occhino, Di Nuzzo, Giordano, Orlando, Lentini, Caruso, Crisafulli, Ruggeri, Tama.
Π.Α.Σ Ιωνικός ’80 (Λογκιζίδου): Καραντάσιου Νάγια, Μουρατίδη Ουρανία, Μπέτσα Ηρώ, Νικολοπούλου Ελένη, Χαϊντίνη Μαρία, Μουντζούρη Μαρία, Γεωργούση Μαρία, Κολυδά Σ., Σιακαβέλλα Μιρένα, Σαμψώνα Δέσποινα, Ζήσιμου Δέσποινα, Βδουκάκη Μάγδα, Κολυδά Κατερίνα., Καλαμπαλίκη Μαρία.



Στο δεύτερο παιχνίδι η μικτή ομάδα Ναυπάκτου-Πάτρας Western Union με επικεφαλείς τους Μακρυκώστα-Κοκόλα αντιμετώπισαν τη Βοσνιακή ZOK Mladost Rogatica. Οι Βόσνιες κέρδισαν εύκολα το πρώτο σετ αλλά οι ελληνίδες απάντησαν γρήγορα και με σχετική ευκολία πήραν το δεύτερο σετ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πανομοιότυπα τα δύο απόμενα σετ με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ ωραίο βόλεϊ και τις βόσνιες να κερδίζουν και τα δύο σετ στις λεπτομέρειες και να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την πρόκρισή τους στον τελικό.
Σετ αγώνα:25-16/18-25/25-21/25-20
ZOK Mladost Rogatica (Gorana): Stanisic, Zivkovic, Bojovic, Heleta S., Ristic, Heleta I., Planincic, Batinic M., Batinic N., Asonja.
Western Union (Μακρυκώστας, Κοκόλας): Τσαμπά, Τριανταφύλλου, Τούφα, Φλέσσα, Αβραμή, Γκοτζιά, Σπηλιοπούλου, Παγωμένου, Σαραπτσή, Αγγελοπούλου, Δεμή, Κοντραφούρη, Μούχα, Αρβανιτοπούλου.
Την Κυριακή  έγινε ο μικρός τελικός για την 3η και 4η θέση μεταξύ των κορασίδων του Ιωνικού και της μικτής Ναυπάκτου Western Union. Οι δύο ομάδες είχαν εμφανή διαφορά δυναμικότητας με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι το 1ο σετ έληξε σε μόλις 17 λεπτά.Τα κορίτσια του Ιωνικού ανέβασαν την απόδοσή τους σταθεροποιήσαν την υποδοχή τους αλλά και πάλι η Western union δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να κατακτήσει το 2ο και 3ο σετ.
Σετ αγώνα:13-25/19-25/14-25
ΠΑΣ Ιωνικός ’80 Αγρινίου (Ελλάδα): (Λογκιζίδου): Καραντάσιου Νάγια, Μουρατίδη Ουρανία, Μπέτσα Ηρώ, Νικολοπούλου Ελένη, Χαϊντίνη Μαρία, Μουντζούρη Μαρία, Γεωργούση Μαρία, Κολυδά Σ., Σιακαβέλλα Μιρένα, Σαμψώνα Δέσποινα, Ζήσιμου Δέσποινα, Βδουκάκη Μάγδα, Κολυδά Κατερίνα., Καλαμπαλίκη Μαρία.
Western Union (Ελλάδα) μικτή ομάδα Ναυπάκτου-Πάτρας: (Μακρυκώστας, Κοκόλας): Τσαμπά, Τριανταφύλλου, Τούφα, Φλέσσα, Αβραμή, Γκοτζιά, Σπηλιοπούλου, Παγωμένου, Σαραπτσή, Αγγελοπούλου, Δεμή, Κοντραφούρη, Μούχα, Αρβανιτοπούλου.

Ευχάριστη νότα στον τελικό έδωσαν τα χορευτικά των Thundergirls της Χριστίνας Καλτσά διασκεδάζοντας την εξέδρα.
Στη συνέχεια έγινε ο μεγάλος τελικός με νικήτριες τα κορίτσια της Βοσνίας. Ήταν ένα ανταγωνιστηκότατο παιχνίδι. Δύο ομάδες υψηλού επιπέδου με ιδιαίτερα αναπτυγμένη την αθλητική τους παιδεία. Το παιχνίδι είχε θεαματικές φάσεις με επιθέσεις και άμυνες που και ομάδες Α2 θα ζήλευαν.Η ομάδα της βοσνίας ήταν ανώτερη με κορυφαίες την πασαδόρο και τις ακραίες της.
Σετ αγώνα:14-25/25-22/22-25/19-25
Zok Mladost Rogatica (Βοσνία Ερζεγοβίνη): (Gorana): StanisicZivkovicBojovicHeleta S., RisticHeleta I.,PlanincicBatinic M., Batinic N., Asonja.
A.S.D. Pallavolo Roccalumera (Ιταλία): (Giorgianni): Messina, Abate, Occhino, Di Nuzzo, Giordano, Orlando, Lentini, Caruso, Crisafulli, Ruggeri, Tama.
Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και στο τέλος το κύπελλο στην ομάδα της Βοσνίας. Οι απονομές έγιναν από τον αντιπρόεδρος της Ομόνοιας Ναυπάκτου Αντώνης Σχοινάς απένειμε σε όσους στήριξαν αυτή τη διοργάνωση τιμητικά μετάλλια. Πρώτοι παρέλαβαν τα μετάλλια ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Λουκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος υπεύθυνος για τον Αθλητισμό κ.Σύψας. Ακολούθησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Παπαχαραλαμπείου Σταδίου κ.Αλεξόπουλος που βοήθησε στο στήσιμο των γηπεδικών εγκαταστάσεων και συμπεριέλαβε τη διοργάνωση στις εκδηλώσεις αναβίωσης των Παπαχαραλαμπείων για το 2017. Εκ μέρους των χορηγών ο πρόεδρος του Go Nafpaktia κ.Αντωνόπουλος που εκτός από τη διοργάνωση αυτή στηρίζει όλες τις δράσεις του συλλόγου της Ομόνοιας Ναυπάκτου εδώ και ένα χρόνο και τέλος οι διαιτητές του τουρνουά από τον Σύνδεσμό Διαιτητών Πελοποννήσου Πετούσης Κ., Γεράνιος Λ, Λιναρδάτος Α., Μάμμου Α., Καλλιάνου Α., Δανιά Ε., Πετούσης Ν., Λαγογιάννη Α.
Τα μετάλλια στις αθλήτριες του Γιώργου Μακρυκώστα και του Κυριάκου Κοκόλα της μικτής ομάδας Ναυπάκτου-Πάτρας Western Union που τερμάτισαν στην τρίτη θέση παρέδωσαν ο νέος πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ κ.Κανελλόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ κ.Βέτσας.
Όλα τα κορίτσια των ομάδων φωτογραφήθηκαν και στη συνέχεια αποχώρησαν  από το Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με κατεύθυνση το Suita café bar στο λιμάνι της Ναυπάκτου όπου εκεί οι αθλήτριες και οι συνοδοί τους απόλαυσαν  το ποτό τους. Με καλή μουσική  διασκέδασαν όλοι μαζί μέχρι τις πρωινές ώρες.


Οι κορασίδες του Ιωνικού έφυγαν από την Ναύπακτο με την τέταρτη  θέση του τουρνουά αλλά αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι έφυγαν  γεμάτες ευχάριστες αναμνήσεις και αγωνιστικές εμπειρίες.
Το Volleyteam και οι αθλήτριες του Ιωνικού ευχαριστούν για μια ακόμη φορά τους διοργανωτές του 1οΔιεθνές τουρνουά Κορασίδων Ναυπάκτου και ελπίζουν να συμμετέχουν και στα επόμενα.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!