Δευτέρα, Μαΐου 08, 2017

Αυτοκίνητο ντελαπάρισε στην Ε.Ο,δύο ακόμη τροχαία χθες στο Αγρίνιο (φωτο)

>
Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι με διαφορά περίπου 2 ωρών.

Στο πρώτο...
τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ επιβατικά αυτοκίνητα, με επιβαίνοντες έναν νεαρό στο ένα Ι.Χ και έναν ιερέα στο έτερο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο Ι.Χ που είχε κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο Αγρινίου συγκρούστηκε, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με το έτερο Ι.Χ που είχε κατεύθυνση στροφής προς αριστερά σε παράδρομο.

Ευτυχώς από την σύγκρουση μπορεί να σημειώθηκαν υλικές ζημιές στα δύο Ι.Χ αλλά χωρίς κανένα τραυματισμό των επιβαινόντων.

Το δεύτερο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 16:00 το μεσημέρι μεταξύ δύο δικύκλων στη συμβολή των οδών Αλεξοπούλου-Παπακώστα. Τα αίτια της σύγκρουσης των δύο δικύκλων είναι υπό διερεύνηση, ενώ στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο που μετέφερε τους δύο οδηγούς στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ελαφρούς τραυματισμούς.

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα(το τρίτο μέσα σε 48 ώρες) σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα περίπου στις 00:50 επί της εθνικής οδού Αγρινίου -Αντριρρίου, όταν ένα Ι.Χ επιβατικό αυτοκίνητο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εξετράπη της πορείας του.

Όπως βλέπετε και στις φωτό, το Ι.Χ σταμάτησε την πορεία του και παρέμεινε στο οδόστρωμα ανατρεπόμενο.


Το ευτύχημα και σε αυτό το τροχαίο ατύχημα ήταν πως αν και έφτασε άμεσα στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν χρειάστηκε η διακομιδή κανενός στο Νοσοκομείο Αγρινίου μιας και δεν σημειώθηκε τραυματισμός.


Στο σημείο άμεσα έφτασαν ένα όχημα της Π.Υ Αγρινίου με δύο άνδρες καθώς και η Τροχαία Αγρινίου, που κατέγραψε το συμβάν και κράτησε κλειστή την Εθνική Οδό μέχρι και την απομάκρυνση του οχήματος από το οδόστρωμα. Η κίνηση των οχημάτων γινόταν χωρίς προβλήματα από τους παραδρόμους.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Αγρινίου.
πηγή;agrinioreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!