Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Βραβεύθηκαν μαθητές και μαθήτριες σχολείων του Καινουργίου που διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς

>
Συνολικά οκτώ μαθητές του Καινουργίου διακρίθηκαν.Το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργάνωσε την τελετή βράβευσης...
των μαθητών Γενικών Λυκείων, Γυμνασίων και Δημοτικών Αιτωλοακαρνανίας, περιοχής Αγρινίου, οι οποίοι διακρίθηκαν σε Πανελλήνιους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς το σχολικό έτος 2016 -17. Η απονομή των επαίνων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου το Σάββατο 6 Μαΐου.

Πριν την απονομή των επαίνων στους διακριθέντες μαθητές, πραγματοποιήθηκε ομιλία του Ανάργυρου Φελλούρη, καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Προέδρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, με θέμα: « Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία και οι Μαθηματικοί Διαγωνισμοί ».

Από τα σχολεία του Καινουργίου διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν μαθητές-τριες, των δύο Δημοτικών Σχολείων Θεστιέων.

Αναλυτικά τα ονόματα με την σειρά που έγινε η απονομή.

Από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Θεστιέων βραβεύθηκαν η Σοφία Λούκα και ο Αγησίλαος Παλιούρας.

Από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Θεστιέων βραβεύθηκαν η Ιωάννα Παπαγιαννοπούλου,η Ελένη Αγγέλη,η Ελένη Γιαννακοπούλου,ο Δημήτριος Μυζήθρας ,η Αθανασία και η Αλίκη Τασούλη.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια!!!

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά,στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς,πάντα επιτυχίες.Μπράβο σας που μας ενημερώνετε με τόσο καλές ειδήσεις για το χωριό μας,εκτός φυσικά των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!