Κυριακή, Απριλίου 09, 2017

Καινούργιο Lets Do It Greece:Η εικόνα μια εβδομάδα μετά...

>
 Μόλις μια εβδομάδα πέρασε από την προηγούμενη Κυριακή ,όπου Εθελοντές του Καινουργίου φύτεψαν δέντρα...
στον χώρο όπου προορίζεται να γίνει χώρος άθλησης(βοηθητικό γήπεδο).

Όμως μετά την ολοκλήρωση της δράσης τα δέντρα εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους που ήταν προδιαγεγραμμένη από την αρχή.Αποτέλεσμα κάποια να ξεραθούν και να καταστραφούν ενώ μερικά άλλα αργοσβήνουν από την λειψυνδρία.

Και είναι αυτό που γράψαμε από την πρώτη στιγμή,οι εθελοντές ολοκλήρωσαν την δράση,όμως οι υπεύθυνοι που ανέλαβαν την δράση έπρεπε να φροντίσουν για την ανάπτυξη και περιποίηση αυτών των δέντρων.
Τελικά εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους ,όπως δείχνουν οι σημερινές εικόνες.









Ειρωνεία,το νερό που τρέχει από κάποια διαρροή μερικά μετρά δίπλα από τα δεντράκια που αργοπεθαίνουν.




3 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ...ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι,η φετινή δράση στο Καινούργιο ήταν μια αγγαρεία που απλά έπρεπε να γίνει και έγινε χάρις σε 5-6 άτομα,προς τιμήν τους,κατά το ήμισυ..Όμως πρέπει να μάθουν ότι αν δεν μπορούν να συντηρήσουν κάτι να μην το κάνουν καθόλου γιατί μόλις "σβήσουν" τα φλας σβήνουν και τα υπόλοιπα.Έτσι γίνεται.Ευχαριστώ και ελπίζω στην δημοσίευση της γνώμης μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού ο χώρος προορίζεται -αν ποτέ ελεήσει ο Κύριος...- για βοηθητικός άθλησης προς αποφυγήν καταπόνησης του κεντρικού σταδίου, ποιος ''εξαιρετικός'' νους εμπνεύστηκε την προσθήκη δέντρων εκεί; Για να πέφτουν πάνω τους τα παιδιά που θα παίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!