Κυριακή, Απριλίου 02, 2017

Με δεντροφύτευση συμμετείχε το Καινούργιο στο Lets Do It Greece (φωτο)

>
Με την προγραμματισμένη δεντροφύτευση συμμετείχε το Καινούργιο στην σημερινή Πανελλαδική Εθελοντική Περιβαλλοντική Δράση Lets Do It Greece 2017.
Αν και στο Καινούργιο είχαν προγραμματιστεί δύο δράσεις...
τελικά η πρώτη που αφορούσε τον καθαρισμό των στύλων της ΔΕΗ από κηδειόχαρτα,αφίσες κλπ ,δεν πραγματοποιήθηκε,καθώς αυτοί που είχαν συμφωνήσει με την Δ.Κ Καινουργίου να αναλάβουν τον καθαρισμό δεν έδωσαν το παρόν,ή πιο σωστά αυτοί που έδωσαν το παρόν ήταν αδύνατο μόνοι τους να πραγματοποιήσουν μια τόσο μεγάλη δράση,
Φυσικά επειδή ο απρόβλεπτος παράγοντας,αλλάζει τα σχέδια,η δράση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία.
Το δεύτερο κομμάτι το οποίο αφορούσε δεντροφύτευση στον χώρο όπου θα γίνει ο τόπος άθλησης του χωριού,ολοκληρώθηκε με "πράσινη" επιτυχία.

Μέλη του Π.Σ Συλλόγου Καινουργίου "Οι Θεστιείς",που είχαν αναλάβει την δεντροφύτευση,εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καινουργίου,μέλη του Δ.Σ της Δ.Κ Καινουργίου αλλά και το kainourgiopress, φύτεψαν δέντρα περιμετρικά του χώρου ,ορίζοντας ταυτόχρονα και την πράσινη περίμετρο.

Οι Εθελοντές ολοκλήρωσαν την δράση και πλέον οι υπεύθυνοι πρέπει να φροντίσουν για την περιποίηση και σωστή ανάπτυξη των δέντρων!!!
















1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στους Εθελοντές,όμως και η άλλη δράση που δεν έγινε είναι πολύ σημαντική και πρέπει να την τακτοποιήσει ο πρόεδρος ,άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!