Τετάρτη, Απριλίου 19, 2017

Καινούργιο:Πήγε για καφέ παρέα με μια ....δεντρογαλιά

>


Απρόσμενη και ασυνήθιστη παρέα είχε Καινουργιώτης κατά την καθημερινή του...
συνήθεια να παίρνει καφέ το πρωί από "καφέ" του χωριού.
Συγκεκριμένα την ώρα που στάθμευσε το αυτοκίνητό του μια δεντρογαλιά η οποία είχε βρει καταφύγιο στο μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου αποφάσισε να κατέβει για να δει τα κεντρικά του χωριού.

Όμως αφού έγινε αντιληπτή τρόμαξε και ξαναεπέστρεψε στην σιγουριά της κρυψώνας.Όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε σταθμεύσει σε κτήμα που έχει ορεινά του Καινουργίου και φαίνεται ότι το φίδι βρήκε ευκαιρία και ανέβηκε στο όχημα,όπως ανέφερε στο kainourgiopress ο οδηγός.

Επέτρεψε λοιπόν στο κτήμα όπου τελικά το άκακο ερπετό εγκατέλειψε το όχημα και επέστρεψε στην σιγουριά του φυσικού του χώρου.

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό ,καθώς πολλές φορές φίδια μπαίνουν κάτω από το αυτοκίνητο,ειδικά σε όσους ασχολούνται με καλλιέργειες και κτήματα.Όπως επίσης και σε σπίτια μπαίνουν και σε αποθήκες και παντού,σχεδόν με το ξεκίνημα της άνοιξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι δεντρογαλιές είναι ακίνδυνα φίδια και υπάρχουν πολλά στην περιοχή μας.Και όταν τα εντοπίσουμε θέλει ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!