Τρίτη, Απριλίου 04, 2017

Αγρίνιο :Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι εμπρηστές κάδων απορριμάτων

>
Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike κάδοιΠρόκειται για τρεις ανήλικους ημεδαπούς, οι οποίοι ενεργώντας μαζί με ακόμη τρεις ...
συνομήλικους συνεργούς τους, είχαν διαπράξει δώδεκα εμπρησμούς τον τελευταίο  μήνα

Συνελήφθησαν, χθες (03-04-2017) το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τρεις ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν ακόμα τρεις ανήλικους ημεδαπούς, ηλικίας 17, 16 και 15 ετών,  τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, χθες 03/04/2017 τα ξημερώματα στο Αγρίνιο, οι τρεις συλληφθέντες, ενεργώντας από κοινού, με ακόμα ένα συνομήλικο συνεργό τους είχαν προκαλέσει με εμπρησμό, φθορές σε δυο κάδους απορριμμάτων.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, πραγματοποιήθηκαν από τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ενδελεχείς έρευνες με αποτέλεσμα  τον εντοπισμό των τριών δραστών και την σύλληψη τους.
Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών εξακριβώθηκε ότι, οι έξι δράστες ενεργώντας σε ομάδες με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, είχαν διαπράξει τις τελευταίες είκοσι ημέρες στο Αγρίνιο, ακόμα δέκα εμπρησμούς δημοτικών κάδων απορριμμάτων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!