Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Αγρίνιο :Πασχαλινό bazaar από "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

>
Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike bazaar χαμόγελο«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να επισκεφτούν...
τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Όσοι επισκεφθούν τα πασχαλινά bazaars μπορούν να βρουν χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Oοργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.

Στο Αγρίνιο το bazaar θα πραγματοποιηθεί από την Μεγάλη Δευτέρα 10 Απριλίου μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου .από τις 10:00-21:00 στην πλατεία Δημοκρατίας 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!