Τρίτη, Μαρτίου 07, 2017

Αποκομιδή σκουπιδιών και εργασίες στο Καινούργιο

>
Με την αποκομιδή μεγάλων αντικειμένων για την απομάκρυνση των οποίων οι ιδιοκτήτες τους είχαν ενημερώσει την Δημοτική Κοινότητα Καινουργίου συνεχίστηκαν οι εργασίες καθαριότητας στο Καινούργιο,ενώ συνεργεία του Δήμου Αγρινίου απομάκρυναν...
τα σκουπίδια και τα μπάζα από το ρέμα στην δυτική πλευρά του χωριού και νότια της Χαραυγής ,μετά το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

Δύο φορτηγά χρειάστηκαν για την απομάκρυνση αντικειμένων ,για τα οποία είχε ενημερωθεί η Δ.Κ,ενώ πολύ μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών και μπάζων απομακρύνθηκαν από το ρέμα.


Μάλιστα όπως ανέφερε στο kainourgiopress, ο πρόεδρος του Καινουργίου κ.Κώστας Ευθυμίου.τα παράπονα των πολιτών για το συγκεκριμένο σημείο ήταν πολύ μεγάλα,καθώς ο δρόμος είχε σχεδόν κλείσει,ενώ υπήρχε σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος ειδικά την νύχτα ,από τα κλαδιά και τα μπάζα που ήταν εντός του οδοστρώματος.

Εξαφανίστηκε ο δρόμος!!!

Υπενθυμίζει ότι η ανοχή τέλειωσε για τους παραβάτες,καθώς εκτός της ρύπανσης του περιβάλλοντος τίθεται και θέμα ασφάλειας των διερχόμενων Δημοτών,ενώ οι καταγγελίες θα διαβιβάζονται στις αρμόδιες αρχές.




Στο εξής για τους παραβάτες θα βεβαιώνονται τσουχτερά πρόστιμα,(έχει εκδοθεί ήδη ανακοίνωση για το θέμα),ενώ και οι εντολές από την Δημοτική Αρχή είναι πολύ αυστηρές για την τήρηση των προβλεπόμενων νόμιμων διαδικασιών.

Επίσης ολοκληρώθηκε το έργο χαμηλού φωτισμού με την τοποθέτηση των τεσσάρων τελευταίων λαμπτήρων τύπου led,














ενώ σε αγροτικούς δρόμους του χωριού έγινε στρώσιμο χαλικιού για την βελτίωση και την καλύτερη διέλευση οχημάτων και πεζών.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!