Πέμπτη, Μαρτίου 09, 2017

90+1 χρόνια ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

>
Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε σαν σήμερα, στις 9 Μαρτίου 1926. Πριν 91 χρόνια άρχισε την πορεία του στο χρόνο. Ο Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ: ...
Συσπείρωσε από την πρώτη στιγμή τις δυνάμεις του αθλητισμού στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή και έγινε ο καλύτερος «πρεσβευτής» εκτός της Αιτωλοακαρνανίας. Συμμετέχοντας στα πρώτα περιφερειακά πρωταθλήματα που διοργανώθηκαν. Ως πρωταθλητής της Δυτικής Ελλάδας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στα μέσα της δεκαετίας του ’50. Για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική στα μέσα της δεκαετίας του ’70. Στη Super League τα τελευταία χρόνια.

ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ: Ο μοναδικός Αθλητικός Σύλλογος της χώρας, που ίδρυσε και λειτούργησε για μισό αιώνα Νυχτερινές Σχολές, προσφέροντας σε δύσκολες εποχές τη δυνατότητα σε χιλιάδες άπορα ή εργαζόμενα παιδιά να μάθουν γράμματα. Κάνοντας ακόμα πιο στενούς τους δεσμούς με τη νεολαία και την κοινωνία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Που κέρδισε την εκτίμηση, την αναγνώριση και αγάπη των φιλάθλων. Με τον τρόπο που πορεύεται. Τις αρχές και αξίες που υπηρετεί. Τη διαρκή προσπάθειά του να εξελίσσεται, να δυναμώνει, να βάζει στόχους.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Σημείο αναφοράς για το Αγρίνιο, την Αιτωλοακαρνανία, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την προσφορά! Με δράση που άρχισε σαν σήμερα, 91 χρόνια πριν. 9 Μαρτίου 1926…

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!