Δευτέρα, Μαρτίου 13, 2017

Α.Ο Ρηγανά-Δόξα Καινουργίου (70 φωτο-βίντεο)

>
Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η Δόξα Καινουργίου στον τελευταίο της αγώνα για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β'ΕΠΣΑ,αντιμετωπίζοντας τον Α.Ο Ρηγανά.

Οι ποδοσφαιριστές ...
των δύο ομάδων απαλλαγμένοι από το άγχος,καθώς ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα ,έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.
Στο Α'ημίχρονο οι ομάδες είχαν εκατέρωθεν καλές στιγμές ,όταν για την Δόξα ο Ντολένγκα από πλεονεκτική θέση μετά από ατομική κούρσα έστειλε την μπάλα λίγο έξω από κάθετο δοκάρι του Σπυρόπουλου.
Στο τέλος του ημιχρόνου ο Μικρόπουλος έπιασε καλό σουτ που κατέληξε πάνω από το δοκάρι του Κόκκαλη,ενώ με την λήξη του ημιχρόνου φάουλ του Δ.Τζορτζώπουλου κατέληξε στον τερματοφύλακα και στην αντεπίθεση καλό σουτ του Τσάμη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κόκκαλης.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο ανέβασαν στροφές και ο Τσάμης στο 47' απείλησε με ωραίο σουτ που απέκρουσε ο Κόκκαλης,ενώ λίγο αργότερα σουτ του Ζήση κατέληξε άουτ.
Έτσι στο 61' μετά από φάση στα καρέ της Δόξας ο Μικρόπουλος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.
Στην συνέχεια η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε,υπήρξε δυνατό παιχνίδι κατά διαστήματα,ενώ στο 68' ένα καλό σουτ του Μικρόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι προπονητές πραγματοποίησαν τις αλλαγές τους και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.
Ο Α.Ο Ρηγανά τερμάτισε στην 4η θέση με 38 βαθμούς .ενώ η Δόξα παρέμεινε στους 35.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.Κελεπούρης με βοηθούς τους κ.Κορδολαίμη και κ.Λαθύρη.

Συνθέσεις:
Α.Ο Ρηγανάς -Θόδωρος Μουχάνης:
Σπυρόπουλος,Σούτας,Στεργίου(68'Κοσυφαρίνης),Σταματελόπουλος,Τσάμης,Μουχάνης,Κώστής,Ζήσης,Κοκκώνης Η,(85' Αριστόπουλος),Μικρόπουλος,Βασιλάρης(78'Βαϊτσας)

Δόξα Καινουργίου-Στέλιος Δάρλας

Κόκκαλης,Αυγέρης,Κωνσταντίνου,Ντίνος,Τζωρτζόπουλος Δ,Νταλάκος,Σοροβός Ι,Σοροβός Β(75' Μανιαβός),Δημητρίου(53' Χ.Γιώτης),Ντολένγκα,Κατσούπης(65' Κολοβός)

Ακολουθεί βίντεο από την live μετάδοση και  φωτορεπορτάζ του kainourgiopress :











































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!