Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Μαθήτρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καινουργίου βραβεύθηκε στην έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, η ομάδα της καρδιάς μας»

>
Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Ανήμερα της 91ης επετείου από την ίδρυση του Συλλόγου μας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, η ομάδα της καρδιάς μας».  Περιλαμβάνει...
202 έργα μαθητών από 14 Δημοτικά, 7 Γυμνάσια, 3 Λύκεια, του Δήμου Αγρινίου.

Η αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου κ. Μαρία Παπαγεωργίου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γεράσιμος Μπελεβώνης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Παναγιώτης Στεργίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων κ. Γιώργος Δούκας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Α/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χρήστος Κολοβός και ο εκπρόσωπος της Β/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ρένος Χριστοδουλίδης, στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στην πολύχρονη και πολυεπίπεδη σχέση του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με την εκπαίδευση και τη νεολαία.

Επιτροπή με επικεφαλής τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Δημοτικής Πινακοθήκης κ. Χρήστο Γαρουφαλή, αξιολόγησε τα έργα και ανακοίνωσε τα βραβεία.

ΔΗΜΟΤΙΚΑ:

Φαρμάκη Παρασκευή (4ο Δημ. Αγρινίου)
Νταλαπέρας Νώντας (1ο Δημ. Αγρινίου)
Τσιλιγιάννη Χρύσα (Δημ. Γαβαλούς),

Πραματιώτη Δήμητρα (2ο Δημ. Θεστιέων)
ΓΥΜΝΑΣΙΑ:

Τσατσαρώνη Ελισάβετ (4ο Γυμ. Αγρινίου)
(ομαδικό) Μπαγιάτης Κωνσταντίνος, Χάλας Κωνσταντίνος, Σαγώνας Αθανάσιος (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματική Εκπαίδευσης & Κατάρτισης)
Σκόνδρας Σπύρος (6ο Γυμ. Αγρινίου)


ΛΥΚΕΙΑ:

Ξεβγένη Νεφέλη (2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου)
Σπυροπούλου Θεοφανία (2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου)
Τσέσσικα Αρίκο (2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου)


Στους νικητές απονεμήθηκαν έπαινοι, αναμνηστικά και φανέλες από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, υπογεγραμμένες απ’ όλους.Η έκθεση θα λειτουργήσει έως τις 19 Μαρτίου 2017 στην παλιά Λαχαναγορά Αγρινίου. Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινές – Σάββατο: 10.00-13.00 και 18.00-20.30

Κυριακή: 10.00-13.00

Η ανακοίνωση του Σχολείου:

Την Πέμπτη 9 Μαρτίου, η μαθήτρια της ΣΤ” Τάξης του Σχολείου μας Δήμητρα Πραματιώτη βραβεύτηκε από τον Παναιτωλικό, καθώς η ζωγραφιά που δημιούργησε με θέμα την ομάδα του τόπου μας κατέκτησε την τρίτη θέση στον σχετικό διαγωνισμό.

Την περασμένη χρονιά, μαθητές από σχολεία του Δήμου Αγρινίου συμμετείχαν σε διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. To θέμα του διαγωνισμού ήταν: «Παναιτωλικός, η ομάδα της καρδιάς μας». Συγκεντρώθηκαν, έτσι, εκατοντάδες ζωγραφιές. Ειδική κριτική επιτροπή επέλεξε τις τρεις καλύτερες και οι δημιουργοί τους βραβεύτηκαν από τον Παναιτωλικό. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, στο κτήριο της παλιάς λαχαναγοράς. Σε αυτή παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Παναιτωλικού και ο πρόεδρος των παλαιμάχων, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, εκπρόσωποι του Δήμου και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και πλήθος κόσμου. Μαζί τους η διευθύντρια και εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας χειροκρότησαν με ενθουσιασμό την ταλαντούχα μαθήτρια και της ευχήθηκαν ακόμη σπουδαιότερες επιτυχίες.

Το έργο της Δήμητρας μαζί με άλλα βραβευθέντα και μη έργα θα εκτίθενται στον εκθεσιακό χώρο της παλιάς λαχαναγοράς για αρκετές ημέρες ακόμη.

Η βραβευμένη ζωγραφιά


Δήμητρα, θερμά συγχαρητήρια!!!

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!