Πέμπτη, Μαρτίου 23, 2017

Καινούργιο :Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου 25 Μαρτίου 1821

>
Από την Δημοτική Κοινότητα Καινουργίου ανακοινώθηκε η πρόσκληση και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εορτασμού μνήμης της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821,αναλυτικά:...
Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε όπως παραστείτε στο χώρο των επισήμων, κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, (Δοξολογία, Επιμνημόσυνη δέηση, παρέλαση), σύμφωνα με το πρόγραμμα της Κοινότητάς μας.

Σ΄ αυτές τις εκδηλώσεις η Κοινότητά μας οφείλει να δείχνει την κοινωνική της συσπείρωση και ομόνοια, που είναι άλλωστε μοναδική στην ευρύτερη περιοχή και χαρακτηριστική της τοπικής μας κοινωνίας.

Πρόγραμμα εορτασμού Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

* Γενικός σημαιοστολισμός Οικιών, Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, Καταστημάτων Νομικών προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου και Οργανισμών από 8η πρωινής της 23ης Μαρτίου μέχρι και της δύσεως του ηλίου της 25ης Μαρτίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

* Φωταγώγηση των Δημοσίων Καταστημάτων κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

* Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες των Ιερών μας Ναών.

* ΩΡΑ : 09:45: Τέλεση επισήμου δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό του Γυμνασίου Καινουργίου κ. Πιστιόλα Φωτεινή.

* ΩΡΑ : 10:30 : Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Πεσόντων στην κεντρική πλατεία Καινουργίου.

* Προσκλητήριο των νεκρών μας στους αγώνες υπέρ της Ελευθερίας και αξιοπρέπειας του Έθνους.

* Κατάθεση στεφανιών από : Τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Καινουργίου κ. Κων/νο Ευθυμίου, τους Μαχητές του 1940 στην Αλβανία, την Εθνική Αντίσταση, την Τριχωνίδα Α.Ε., το 1ο ΕΠΑΛ Καινουργίου, το Γυμνάσιο Καινουργίου, το 1ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο, το 1ο Νηπιαγωγείο Καινουργίου, το 2ο Νηπιαγωγείο Καινουργίου, τον Αγροτικό Σύλλογο Καινουργίου, το Τ.Ο.Ε.Β. Καινουργίου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινουργίου, τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο <<ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ>> Καινουργίου, τον Αθλητικό Σύλλογο <<ΠΑΟΚ – ΔΟΞΑ>> Καινουργίου, τον Πολιτιστικό Όμιλο <<ΟΙ ΘΕΣΤΙΕΙΣ>>, την Αρχαιολογική Ιστορική Λαογραφική Εταιρεία Καινουργίου, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοσίας <<Η ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑ>>, το σύλλογο Παλαιμάχων ΔΟΞΑΣ Καινουργίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Προσηλιωτών, τον Αθλητικό Όμιλο Καινουργίου <<ΑΠΟΛΛΩΝ>>, τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Όμιλο Τριχωνίδος <<ΟΙ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΕΣ>>.

* Στην μνήμη των νεκρών μας ενός λεπτού σιγή.

* Εθνικός Ύμνος από χορωδία μαθητών του Καινουργίου.

* Παρέλαση μαθητών των Σχολείων μας.

Τελετάρχης όλων των εκδηλώσεων ορίζεται ο κ. Γεώργιος Μανδέλλος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής.


Ο πρόεδρος της Δ.Κ Καινουργίου

Κωνσταντίνος Ευθυμίου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!