Παρασκευή, Φεβρουαρίου 24, 2017

Επιστολή του Δημάρχου Αγρινίου προς διακριθέντα Αγρινιώτη φοιτητή

>
Ο κ. Ευάγγελος Τσιρογιάννης μεταπτυχιακός φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών και τον καθηγητή...
κ. Σοφοκλή Μακρίδη, δημοσίευσαν το άρθρο “Design and Modelling Methodologies of an EfficientandLightweightCarbon-fiberReinforced EpoxyMonocoque Chassis, Suitable for an Electric Car” (Μέθοδοι Σχεδιασμού και Μοντελοποίησης ενός Αποδοτικού και Ελαφρού Ανθρακονημάτινου Μονοκόκ Σασί, Κατάλληλο για Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο), υποδεικνύοντας τον σχεδιασμό και τη μελέτη ενός καινοτόμου ελληνικού ηλεκτρικού οχήματος πόλης, φιλικού προς το περιβάλλον, με χρήση προηγμένων υλικών και τεχνικών σχεδιασμού.

H δημοσίευση επετεύχθη έπειτα από προσπάθεια χρόνων του κ. Τσιρογιάννη  και  πρόκειται να αποτελέσει πηγή περαιτέρω έρευνας και εξέλιξης στον τομέα των μεταφορών.  Άλλωστε ο σχεδιασμός, η μελέτη και η κατασκευή ελαφρών και αποδοτικών ηλεκτρικών ελληνικών οχημάτων αποτελεί  όφελος,  όχι μόνο για το περιβάλλον και την οικονομική μετακίνηση των πολιτών, αλλά και για την ενίσχυση της τοπικής και εθνικής οικονομίας μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Ο Δήμος Αγρινίου συγχαίρει τον Ευάγγελο Τσιρογιάννη και στηρίζει τους Αγρινιώτες φοιτητές στην προσπάθειά τους για ακαδημαϊκή εξέλιξη.
Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ελπίζουμε το παράδειγμά του  να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για άλλους Αγρινιώτες φοιτητές.
Ο Δήμαρχος
Γιώργος Παπαναστασίου
Πηγή: https://www.researchgate.net/publication/313475077_Design_and_Modelling_Methodologies_of_an_Efficient_and_Lightweight_Carbon-fiber_Reinforced_Epoxy_Monocoque_Chassis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!