Δευτέρα, Ιανουαρίου 16, 2017

Η "Χρυσοχεριά"έκοψε την πίτα της,φωτορεπορτάζ -kainourgiopress

>

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 15-1-2017, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Σώματος Καινουργίου "Η χρυσοχεριά"στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του Συλλόγου,αίθουσα...
συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Θεστιέων.



Η πρόεδρος του συλλόγου κ.Μαρία Μπλέτσα κατά τον χαιρετισμό της ,έκανε μικρή αναφορά στα πεπραγμένα του συλλόγου,στέλνοντας το μήνυμα "Κάθε σπίτι και ένας εθελοντής αιμοδότης"που αποτελεί και το σύνθημα για την νέα χρονιά.



Ο Σύλλογος διανύει τον 26ο χρόνο λειτουργίας ,από τις 18 Σεπτεμβρίου του 1991 που ιδρύθηκε,συγκεντρώνοντας όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες μονάδες αίματος οι οποίες διατέθηκαν σε συνανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη,πάντα σε συνεργασία με το Γ.Ν.Αγρινίου.
Η πρόεδρος απηύθυνε κάλεσμα προς τους Δημότες να γίνουν εθελοντές αιμοδότες καθώς η αιμοληψία είναι μια ανώδυνη διαδικασία,ολιγόλεπτη και κάνει καλό στον ίδιο τον αιμοδότη,καθώς ο οργανισμός αναπληρώνει με νέο αίμα.
Κάθε υγιής άνθρωπος μπορεί να δώσει αίμα και όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί μπορεί να απευθυνθεί στο σύλλογο.
Όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε στην πολλή σημαντική παρακαταθήκη που κληρονόμησε από την προηγούμενη διοίκηση του συλλόγου στην οποία πρόεδρος ήταν ο κ.Φώτης Κορδάτος,τον οποίο κάλεσε να κόψει την πίτα.
Ο κ.Κορδάτος εξέφρασε ικανοποίηση του και την ευχάριστη έκπληξη, για την μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση και ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ να συνεχίσει την πορεία "ζωής"του συλλόγου,κάτι για το οποίο είναι απολύτως σίγουρος.



Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο προπονητής μπάσκετ(τιμητικό μέλος του Συλλόγου) κ.Θόδωρος Χήρας που έχει συνδέσει το όνομά του με το μπάσκετ του Καινουργίου για πάνω από 20 χρόνια,βγάζοντας πανελλαδικής εμβέλειας αθλητές και Ολυμπιονίκες με την Ελληνική Σημαία.



"Αισθάνομαι μισός Καινουργιώτης και μισός Αγρινιώτης"είπε χαρακτηριστικά συγκινημένος για την αναγνώριση στο έργο του και ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά στο σύλλογο.

Ο κ.Πάνος Σαβελλώνας ως εκπρόσωπος της Αρχαιολογικής Εταιρείας Θεστιέων,παρουσίασε τα πρακτικά του Α' Διεθνούς Συνεδρίου Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού που έγιναν στον Βλοχό τον Ιούνιο του 2012,τα οποία εκδόθηκαν σε βιβλίο.



Όποιος επιθυμεί μπορεί να το αποκτήσει στην τιμή των 20 ευρώ.



Ο Σύλλογος μοίρασε επιτραπέζια ημερολόγια για την νέα χρονιά και ήδη έχουν προγραμματιστεί οι αιμοδοσίες του 2017.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Καινούργιου,καθώς και μέλη του Δ.Σ της Δ.Κ Καινουργίου.

















































Ο τυχερός,στον οποίο πήγε το φλουρί,παρέλαβε Χριστιανική εικόνα ,ως αναμνηστικό της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!