Παρασκευή, Ιανουαρίου 20, 2017

Διαμαρτυρίες για τις λακκούβες,τι απαντά ο πρόεδρος

>


Πονοκέφαλο για τους διερχόμενους οδηγούς στην ε.ο Αγρινίου Θέρμου στο Καινούργιο άλλα και σε πολλούς κάθετους δρόμους, αποτελούν οι λακκούβες που αποκαλύφθηκαν μετά την συνεχόμενη νεροποντή.
Πραγματικά με το στέγνωμα των σημείων αποκαλύφθηκε η επικινδυνότητα...
των λακκούβων και το μέγεθος του προβλήματος.

Από χθες το kainourgiopress δέχεται έντονα παράπονα,παρατηρήσεις και ενημέρωση για τα σημεία,από απελπισμένους οδηγούς,κάποιοι εκ'των οποίων δεν μπόρεσαν να τις αποφύγουν και από κάποιους οι οποίοι στάθηκαν τυχεροί.

Όπως είναι φυσικό έντονα παράπονα δέχεται και ο πρόεδρος του Καινουργίου,ο οποίος ανέφερε στο kainourgiopress ότι,έχει γίνει η καταγραφή των επικίνδυνων σημείων.συμμερίζεται απόλυτα τις δικαιολογημένες αντιδράσεις,όμως αν δεν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες δεν μπορεί να γίνει σωστή δουλειά,γι αυτό πρέπει οι Δημότες να δείξουν προσοχή και να κάνουν υπομονή λίγες ημέρες.


Έχει ήδη ενημερωθεί ο αντιδήμαρχος κ.Ανδρέας Καλαμπαλίκης ,ο οποίος δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει κλείσιμο των λακκούβων με τσιμέντο και πίσσα,όμως πρέπει να στεγνώσουν πλήρως τα σημεία για να έχουν αποτέλεσμα οι παρεμβάσεις.

Όπως φαίνεται και στην ενδεικτική φωτογραφία αναγνώστη, ακόμη είναι γεμάτες νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!