Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2017

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία,στο Καινούργιο ο Α.Καλαμπαλίκης

>

Πολλά και σημαντικά προβλήματα άφησε πίσω της η κακοκαιρία και οι βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών στην Δ.Κ Καινουργίου.
Στα σημαντικότερα από αυτά είναι οι καταπτώσεις, οι υποχωρήσεις και οι καθιζήσεις που καταγράφηκαν σε περιοχές του χωριού,καθώς και οι επικίνδυνες λακκούβες...

Σήμερα παρουσία του αντιδημάρχου Αγρινίου κ.Ανδρέα Καλαμπαλίκη υπεύθυνοι από τον Δήμο Αγρινίου μετέβησαν στο Καινούργιο για αυτοψία στα σημεία που τους υπέδειξε ο πρόεδρος του Καινουργίου.

Ο κ.Καλαμπαλίκης αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα και την επικινδυνότητα των προβλημάτων για τους πολίτες έδωσε εντολή για άμεσες ενέργειες ώστε να ξεκινήσει η αποκατάσταση το συντομότερο δυνατό ,με όποιο κόστος,αλλά και σωστή δουλειά από τα αρμόδια συνεργεία.

Ειδικά για το σημείο στο δρόμο προς Βλοχό αναμένεται να κλείσει για ορισμένο διάστημα και η διέλευση των πολιτών,θα γίνεται από εναλλακτική προσωρινή διαδρομή.



Επίσης άμεσα θα ξεκινήσει και η αποκατάσταση της κατάπτωσης τοιχίου στον αγροτικό δρόμο στην θέση Άγιος Νικόλαος ,ο οποίος αν και αγροτικός τυγχάνει μεγάλης κίνησης.



Επίσης σήμερα στα περισσότερα σημεία που υπάρχουν επικίνδυνες λακκούβες έγινε κλείσιμο με πίσσα,ενώ όπως ενημερώνει ο κ.Ευθυμίου οι υπόλοιποι δρόμοι που δεν αποκαταστάθηκαν σήμερα,θα γίνουν τις επόμενες ημέρες όταν παραληφθούν υλικά.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!