Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2016

Σήμερα το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Αγρίνιο

>
Αποτέλεσμα εικόνας για agriniolike δέντρο πλατείαΟ Δήμαρχος Αγρινίου σας προσκαλεί στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου με τις μελωδίες της Φιλαρμονικής, της Παιδικής Χορωδίας...
και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «ΦΑΝΤΑΣΙΑ» του Δήμου Αγρινίου. Το  «Μουσικό κουτί ζωντανεύει»  από το τμήμα ακορντεόν, το μουσικοθεατρικό τμήμα Νεάπολης και τα τμήματα μοντέρνου χορού του Δήμου Αγρινίου. Μαγευόμαστε από τη Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Καρυοθραύστη, υπό τους ήχους της μαγικής μουσικής του Τσαϊκόφσκι, από το ερασιτεχνικό τμήμα θεάτρου του Δήμου Αγρινίου.
Στη μεγάλη αυτή εκδήλωση θα έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε τη μαγεία της επίσημης έναρξης των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με τους παίκτες του Παναιτωλικού. Πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό και όλοι μαζί θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα. Τα ξωτικά έχουν ήδη επιβιβαστεί στο τρενάκι τους και επιστρέφουν στην πόλη μας. Η Ακτίνα Εθελοντισμού συμμετέχει, συντονίζει και παιχνιδίζει με τους μικρούς μας φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!