Σάββατο, Δεκεμβρίου 24, 2016

Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

>

Όπως κάθε χρόνο τις παραμονές των Χριστουγέννων, έτσι κι εφέτος πολλοί επισκέφθηκαν τα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας για να ευχηθούν στο Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Κοσμά και να...
ψάλλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, τραγούδια και ύμνους.
Την Πέμπτη επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου συνοδευόμενη από καθηγητές του Σχολείου.


Την Παρασκευή έψαλλαν τα κάλαντα στρατιώτες του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, η Φιλαρμονική του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και η Φιλαρμονική της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών».


Το Σάββατο επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, των Κατηχητικών Σχολείων της Ι. Μητροπόλεως και η χορωδία του Χριστιανικού Ομίλου Νέων της Ι. Μητροπόλεως.


Επίσης τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Καραπάνος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, κληρικοί και συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως για να του ευχηθούν ενόψει των εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε, με πολλή χαρά και αγάπη όλους τους επισκέπτες, τους ευχήθηκε για τις ημέρες των Χριστουγέννων, κάνοντας αναφορά στο βαθύτερο νόημα των εορτών των Χριστουγέννων, τους προέτρεψε να συνεχίσουν να διακονούν την ορθόδοξο πίστη και τις παραδόσεις του τόπου μας και να μένουν ενωμένοι με τον Σαρκωθέντα Χριστό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!