Τρίτη, Νοεμβρίου 29, 2016

Δόξα:Ο Μπόλης δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς βοηθητικό και γήπεδο

>
Με δημόσια ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Δόξας Καινουργίου αναφέρετε στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους αθλητές, από την έλλειψη προπονητικού χώρου και γηπέδου.
Μάλιστα προαναγγέλλει εξελίξεις στο θέμα του προπονητή κ.Νίκου Μπόλη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση :...


"Δεν φαίνεται να έχουν τέλος τα προβλήματα που δημιουργούνται απ' την έλλειψη χώρου για
προπόνηση και εντός έδρας αγώνες για τους δεκάδες ποδοσφαιριστές μας (άνδρες, παίδες και προπαίδες), οι οποίοι καλούνται να ''τρέχουν δεξιά κι αριστερά''.
Το αποκορύφωμα ήρθε σήμερα με την τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας των ανδρών κου Μπόλη Νικολάου, ο οποίος δήλωσε ότι επειδή ''ο κόμπος έφτασε στο χτένι'', δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι και κάλεσε τους διοικούντες της ομάδας προ των ευθυνών τους, διότι του είχαμε υποσχεθεί ότι θα είναι έτοιμο το βοηθητικό απ' την αρχή της σαιζόν και το κεντρικό μέσα στον Οκτώβρη."

ΠΑΟ Δόξα Καινουργίου

3 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν οι αρμόδιοι...όπως ο κύριος αντιδήμαρχος που είναι ο υπαίτιος για το πρόβλημα...όταν όμως έρθουν εκλογές θα το παίζουν καλοί και άξιοι..πρέπει όμως κ ο κύριος ευθυμιου να να κουνήσει το δάχτυλο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Α8ΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ.... ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.....
    ΠΡΕΠΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 8ΕΣΗ..
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ 8Α ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΒΟΗ8ΗΤΙΚΟ.... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κυριος αντιδημαρχος μηπως ηρθε η να αναλαβει δραση??τα λογια καλα ειναι αλλα θελουμε κ πραξεις....δεν εχουμε οι απλοι πολιτες να τρεξουμε,να αθληθουν τα παιδια μας...αφηστε λοιπον της υποσχεσεις κ καν'τε εργα...απο λογια χορτασαμε...κανετε κ κακο στην ομαδα του χωριου με την αδιαφορια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!