Τρίτη, Νοεμβρίου 22, 2016

Αρπαγή ανήλιου παιδιού στο Παναιτώλιο

>

Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress περιπολικόMια αρπαγή ανήλικου αγοριού είχαμε χθες βράδυ στο Παναιτώλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις Ρομά ηλικίας 28-26 και 37 ετών άρπαξαν από οικία στο Παναιτώλιο ένα τρίχρονο αγόρι.Το συμβάν εξελίχθηκε ως εξής....
Ο 28χρονος δράστης εκ των τριών είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού όπου και το άρπαξε χωρίς τη θέληση της 23χρονης Ρομά μητέρας του χθες βράδυ από την οικία της. Ο 44χρονος πατέρας της άτυχης μητέρας επιχείρησε με κάθε τρόπο να εμποδίσει την αρπαγή μπαίνοντας μπροστά στο όχημα των τριών Ρομά . Ωστόσο ο 44χρονος γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό την τελευταία στιγμή πηδώντας για να αποφύγει την παράσυρση. Στην περιοχή δημιουργήθηκε μεγάλη αναστάτωση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο επεισόδιο ενεπλάκη και η 8χρονη αδερφή της μητέρας η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι τρεις δράστες διέφυγαν με το τρίχρονο αγοράκι και αναζητούνται από την αστυνομία, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.
πηγή:aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!