Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Ξεκίνησε η διαμόρφωση του βοηθητικού γηπέδου στο Καινούργιο(φωτο)

>


Παρουσία των αντιδημάρχων του Δήμου Αγρινίου κ. Νίκου Γκρίζη και Ανδρέα Καλαμπαλίκη ξεκίνησε σήμερα το πρωί η αναδιανομή του αμμοχώματος, το οποίο...
μεταφέρθηκε το προηγούμενο διάστημα στην έκταση όπου θα γίνει το βοηθητικό γήπεδο.Όπως είχε επίσημα ανακοινώσει ο κ.Γκρίζης,σήμερα σε συνεννόηση με το τμήμα Αυτεπιστασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου,μηχανήματα πήγαν στον χώρο και προχώρησαν στην αναδιανομή.
Όμως λόγω των βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών ,το χώμα ήταν πραγματικά λάσπη με αποτέλεσμα ακόμη και τα μεγάλα μηχανήματα να βυθίζονται μέσα στη λάσπη και να έχουν πολύ δύσκολο έργο,χάρις όμως στις προσπάθειες των χειριστών, τελικά η πρώτη φάση ολοκληρώθηκε σε μεγάλο ποσοστό,ενώ και τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι εργασίες.Ο πρόεδρος του Καινουργίου κ.Κώστας Ευθυμίου που επέβλεψε τις εργασίες,ανέφερε ότι: "όλη αυτή η ταλαιπωρία θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί και ο χώρος να ήταν έτοιμος για την τελική διαμόρφωση,αν τις προβλεπόμενες ημερομηνίες, αυτοί που είχαν αναλάβει την αναδιανομή, την πραγματοποιούσαν".Ο αντιδήμαρχοι ενημερώθηκαν για τις επόμενες εργασίες που πρέπει να γίνουν ,ώστε το βοηθητικό να δοθεί στους αθλητές.
Ταυτόχρονα σήμερα έγινε αποψίλωση και καθαρισμός του χώρου γύρω από το 5Χ5.
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η απουσία εκπροσώπων της Δόξας,καθώς οι δύο αντιδήμαρχοι περίμεναν να βρουν κάποιους από την διοίκηση για να συζητήσουν, να ενημερώσουν για τις εργασίες και να ακούσουν οτιδήποτε άλλο θέμα υπάρχει.

Σύμφωνα με νεότερη πληροφόρηση, μέλος της Διοίκησης μετέβη στο χώρο το μεσημέρι και είχε ενημέρωση από τον κ.Ευθυμίου.

3 σχόλια:

  1. Ποια Δόξα και ποιά διοίκηση. Ειναι ανύπαρκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απαξίωσαν τόσο την ομάδα που δεν ακούγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφαντοι οι διοικούντες τη Δόξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!