Δευτέρα, Αυγούστου 01, 2016

Έντονο πρόβλημα με την υδροδότηση στο Καινούργιο

>
Πρόβλημα στην υδροδότηση παρουσιάστηκε εδώ και αρκετές ημέρες στην Δημοτική Κοινότητα Καινουργίου και τον πρώην Δήμο Θεστιέων.
Όπως ανέφεραν κάτοικοι το νερό σε κάποιες περιοχές πραγματικά ...
βγαίνει με το σταγονόμετρο,μην μπορώντας να εξυπηρετήσουν βασικές ανάγκες σε κάποιες περιπτώσεις.
Ειδικά εν'μέσω καύσωνα το πρόβλημα γίνεται εντονότερο,σε όσους έχουν κάποιες μικρές καλλιέργειες οποροκηπευτικών και πρέπει να ποτιστούν πριν καταστραφούν.
Σύμφωνα με την τοπική αρχή το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με κάποια βλάβη στο δίκτυο του πρώην Δήμου Θεστιέων,αλλά με το γενικότερο πρόβλημα που παρουσιάζεται αυτήν την εποχή στο κεντρικό δίκτυο του Δήμου Αγρινίου λόγω της μεγάλης κατανάλωσης νερού εν'μέσω θέρους.
Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Αγρινίου έχει εκδώσει και ανακοίνωση με την οποία κάνει έκκληση για "μετρημένη"χρήση του νερού.
Η σημερινή προγραμματισμένη διακοπή νερού στο Καινούργιο,έχει να κάνει με αντικατάσταση ενός ανταλλακτικού στο δίκτυο, για την περιοχή "Παλιοκάλυβα".

2 σχόλια:

  1. Όλη μου τη ζωή θυμάμαι κάθε καλοκαίρι, όλο το καλοκαίρι, όλοι στο χωριό είναι με ένα λάστιχο στο χέρι. Ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα με την πίεση, μη μας λένε βλακώδεις δικαιολογίες. Να ψάξουν να βρούν πού υπάρχει πρόβλημα, ίσως υπάρχει κάποια διαρροή στο δίκτυο και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Ούτε μπάνιο δεν μπορούμε να κάνουμε, ας κουνηθούν λίγο απ' τις καρέκλες τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο επί Δημήτρη Τραπεζιώτη δεν είχαμε προβλήματα,ως αυτόνομος Δήμος.Τώρα ο Δήμος δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις ανάγκες του Αγρινίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!