Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2015

Νέα ανακοίνωση από Δόξα Καινουρίου.

>



ΠΟΛΙΤΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΟΞΑ
                                                                                                   
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ  3/12/2015


ΤΜΗΜΑ :  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΝΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:6975103679
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: ΣΑΒΕΛΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:694 9097443
ΦΑΞ:26410 61353
ΤΑΧ. ΔΙΕ/ΝΣΗ:  ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΤΚ: 30005
 
                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Π.Α.Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΟΞΑ  την φετινή ποδοσφαιρική αγωνιστική περίοδο έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα  στην στελέχωση του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου με νέα παιδιά, τα οποία κατάγονται από το Καινούργιο αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.
    Επίσης υπάρχει...
 εξ’ αρχής ιδιαίτερη μεριμνά και για το παιδικό τμήμα ποδοσφαίρου, το οποίο έχει εναρμονιστεί πλήρως και με το ανδρικό τμήμα καθώς οι παίκτες συνδέονται με δεσμούς φιλίας .
  Δυστυχώς υπάρχουν και ορισμένοι νέοι κάτω  των 18 ετών, οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός .
  Από την άλλη πλευρά διαπιστώσαμε με απογοήτευση και λύπη  ότι πέραν της προαναφερθείσης  αρνητικής κατάστασης υπάρχουν και ορισμένοι παράγοντες του ποδοσφαίρου του Νομού μας και πιο συγκριμένα διαιτητές, οι οποίοι με  τα «σφυρίγματά»  τους  απαξίωσαν  την  μέχρι τώρα προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.   Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε ότι συνέβη ακουσία και χωρίς πρόθεση τουλάχιστον σε δυο αγωνιστικές μέχρι στιγμής.  Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την συνεχή απογοήτευση ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων και ως συνεχεία μια έκφραση απειθαρχίας και έντονης διαμαρτυρίας από ορισμένους φιλάθλους.
 Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους διαιτητές να  συνεχίσουν να ασκούν όσο πιο αντικειμενικά γίνεται την διαιτησία τους και να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατόν τον παράγοντα του λάθους.
 Κλείνοντας αιτούμαστε και ταυτόχρονα προσφέρουμε σεβασμό σε όλους τους θεσμούς και πιο συγκεκριμένα προς την Ε.Π.Ν.Α  ,  τους διαιτητές και όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία.


ΕΚ  ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΔΟΞΑ

πηγή:olatagoal.gr