Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Αλήτικη επίθεση σε συνεργάτη αθλητικού μέσου ενημέρωσης.

>

Θρασύδειλη επίθεση δέχθηκε διαπιστευμένος συνεργάτης του olatagoal.gr που και το kainourgiopress συνεργάζεται, όταν βρέθηκε χτες στο γήπεδο του Θέρμου για να καλύψει τον αγώνα Νέος Θέρμιος Απόλλων Φλόγα Παλαιομάνινας,συγκεκριμένα αναφέρει η παρέμβαση διαμαρτυρίας...
του olatagoal.gr:
Αλήτικη επίθεση δέχτηκε διαπιστευμένος από την ΕΠΣΝΑ συνάδελφος του olatagoal.gr στο γήπεδο του Θέρμου.
Ο συνάδελφος βρέθηκε εκεί για να καλύψει τον αγώνα Νέος Θέρμιος Απόλλων – Φλόγα Παλαιομάνινας. Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του αγώνα ανεγκέφαλος πέταξε βαρελότο στο συνάδελφο, ο οποίος δεν το αντιλήφθηκε, και κομμάτια τον πέτυχαν στο κεφάλι, στην πλάτη αλλά και στην οθόνη του ηλεκτρονικού του υπολογιστή. Μάλιστα του είπε «Ηρθε η Φλόγα και ο Κουτσομπίνας και ήρθατε και εσείς». Ο ανεγκέφαλος όταν ένας ακόμη συνεργάτης του site τον ρώτησε γιατί το έκανε του απάντησε » Τα παίρνετε για να γράφετε».
Το olatagoal.gr περιμένει από τους εκπροσώπους της ΕΠΣΝΑ και το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα να καταδικάσουν την αλήτικη επίθεση και να φροντίσουν ο ανεγκέφαλος να αντιμετωπίσει τις ποινές που ορίζει ο αθλητικός νόμος για πράξεις βίας.
Το ποιοί είμαστε, τι δουλειά κάνουμε και από ποιόν τα παίρνουμε δεν θα το απαντήσουμε εμείς αλλά φροντίζει συνεχώς να το δείχνει ο φίλαθλος κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας.