Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2015

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Αιμοδοσία της "ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑΣ"

>

Πραγματοποιήθηκε η σημερινή Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε η "ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑ"στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου.Οι...
κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου ενώ και οι ιερείς των ενοριών του Καινουργίου λίγο πριν την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας κάλεσαν τον κόσμο να βοηθήσει και τόνισαν την μεγάλη έλλειψη σε αίμα που υπάρχει αυτό το διάστημα στο Γ.Ν.Αγρινίου.Από το ξεκίνημα ο κόσμος προσήλθε στο Πνευματικό Κέντρο και συγκεντρώθηκαν περίπου 35 φιάλες αίμα.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εθελοντές που προσήλθαν ήταν πολλοί περισσότεροι ,όμως οι υπεύθυνοι του Γ.Ν.Α κατά τον έλεγχο έκριναν ότι δεν μπορούσαν να δώσουν αίμα λόγω προβλημάτων υγείας.
Τα μηνύματα πάντως και η ανταπόκριση του κόσμου είναι πολύ θετικά για την όλη δράση της "ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑΣ",αν αναλογιστεί κανείς ότι η προηγούμενη αιμοδοσία ήταν μόλις στις αρχές του Σεπτέμβρη.
Επίσης άξιοι αναφοράς είναι και οι εργαζόμενοι στο Γ.Ν.Α που έδωσαν το παρόν για μια ακόμη Κυριακή και την πολύτιμη συμβολή τους σε μια τόσο σημαντική δράση.
Το kainourgiopress έχει και άλλο φωτογραφικό υλικό από την σημερινή αιμοδοσία,όμως λόγου τεχνικού προβλήματος δεν μπορούν να αναρτηθούν, γίνεται προσπάθεια επιδιόρθωσης.