Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Δόξας Καινουργίου.

>
Συνάντηση είχε χτες η διοίκηση της Δόξας Καινουρίου με ποδοσφαιριστές και προπονητή. Σύμφωνα με...
αποκλειστικές πληροφορίες του http://www.olatagoal.gr/συζητήθηκαν θέματα όπως ο σχεδιασμός της νέας περιόδου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η διοίκηση θα κάνει προσπάθεια να κρατήσει τους Μπλάνη, Τσίρκα, Σούζα, Σαλμά και Σωκρ.Τζωρτζόπουλο ενώ φαίνεται ότι παρελθόν θα αποτελέσουν οι Μπισμπίκης και Κωνσταντίνου. 
Στο τραπέζι έπεσε και η μεταγραφική  ενίσχυση της ομάδας με τους Καινουργιώτες Σωτήρη Κόκκαλη, Γιώργο Κόκκαλη και Παναγιώτη Μπλέτσα να έχουν τον πρώτο λόγο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες νέα πρόταση παραμονής κατέθεσε χθες το βράδυ η Δόξα Καινουρίου στον Φάνη Μπισμπίκη. Οι διοικούντες των Καινουργιωτών επικοινώνησαν τηλεφωνικά χθες το βράδυ με τον κεντρικό αμυντικό και του ζήτησαν να μιλήσουν σε νέα βάση. Ο παίκτης δεν είναι αρνητικός και σύμφωνα με πληροφορίες θα ήθελε να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει στη Δόξα. Σήμερα πρέπει να απαντήσει σε δύο προτάσεις από ομάδας που κινήθηκαν για την απόκτησή του και μένει να δούμε αν η βελτιωμένη πρόταση της Δόξας θα πείσει τον ποδοσφαιριστή να παραμείνει.