Παρασκευή, Μαΐου 25, 2018

Αγρίνιο :Επιχείρηση και αποτροπή απόπειρας αυτοκτονίας ,τρεις αυτή την εβδομάδα

>
Μία 15χρονη, μία 19χρονη και μία νεαρή γυναίκα γύρω στα 30 έφτασαν στο σημείο να θελήσουν να βάλουν τέλος στην ζωή τους μέσα σε αυτή την εβδομάδα-Μάλιστα η τελευταία...
απόπειρα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις 12:00 στην περιοχή του Πανεπιστημίου.

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου μία ανήλικη ετών 15 και μία ενήλικη ετών 19 διότι κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Άμεσα και τα δύο περιστατικά αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς, νοσηλεύτηκαν για όσο κρίθηκε αναγκαίο στην νοσηλευτική μονάδα και πήραν εξιτήριο όταν η κατάστασή τους δεν ενέπνεε καμία ανησυχία.

Σήμερα στις 12:00 μία νεαρή γυναίκα θέλησε να βάλει τέλος στην ζωή της απειλώντας πως θα πέσει από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην περιοχή του Πανεπιστημίου.

Άμεσα στο σημείο έφτασε τόσο δύναμη της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής. Αρχικά η νεαρή γυναίκα ήταν ανένδοτη στην όποια επικοινωνία με τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες, αλλά στην συνέχεια ο Διοικητής της Π.Υ Αγρινίου Ευστρ. Πετράκης μαζί με μία Αστυνομικό κατάφεραν να αποτρέψουν την πράξη της γυναίκας και να βγει μόνη της από το διαμέρισμα οδηγούμενη στην συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγρινίου.

Να σημειώσουμε πως η νεαρή γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα.

Σημασία έχει πως και οι τρεις απόπειρες δεν ολοκληρώθηκαν και έτσι και τα τρία άτομα πλέον είναι στη ζωή.

Πηγή:https://agrinioreport.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!