Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2018

Συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών για τα αντιπλημμυρικά έργα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας

>
Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress τριανταφύλλουΣυνάντηση για τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να γίνουν στον νομό Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και  Μεταφορών. Συμμετείχαν...
ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες, οι βουλευτές Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος, η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, ο πρόεδρος και μέλη του ΓΟΕΒ Αχελώου, εκπρόσωποι των ΤΟΕΒ και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου.

Ο Γενικός Γραμματέας έκανε γνωστό ότι στη διάθεση του Υπουργείου βρίσκονται 2,4 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα που θα προωθηθούν αμέσως. Έκανε αναφορά στις μελέτες που έχουν ήδη ετοιμασθεί, μεταξύ των οποίων και σε αυτές που έγιναν αδαπάνως από την κατασκευάστρια εταιρεία της Ιόνιας Οδού, και τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες και ιεραρχώντας με βάση τις παραγωγικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανάγκες της περιοχής, το Υπουργείο θα έχει έτοιμο ένα άμεσο πρόγραμμα, αλλά και θα βάλει τις βάσεις για ένα μακροπρόθεσμο master plan, σύμφωνα με το οποίο θα προωθηθεί η αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!