Τρίτη, Μαρτίου 13, 2018

Καινούργιο :Τελευταία ειδοποίηση προς τους ιδιοκτήτες λιοστασιών στον περιφερειακό δρόμο

>

Ανακοίνωσε εξέδωσε(ξανά) η Δ.Κ Καινούργιου με την οποία καλεί τους ιδιοκτήτες λιοστασιών στον περιφερειακό δρόμο, νότια του Καινουργίου,να καθαρίσουν τα ελαιόδεντρα από τα κλαδιά τα οποία ανεξέλεγκτα έχουν επεκταθεί εντός του οδοστρώματος,κάνοντας λόγο για επικίνδυνη κατάσταση.Αναλυτικά η ανακοίνωση:...

"Ο περιφερειακός δρόμος νοτιά της πόλης Καινούργιου λόγω των ελιών που είναι στα όμορα ελαιοστάσια έχει καταστεί επικίνδυνος για τους πεζούς και για τα διερχόμενα οχήματα.

Ήδη αρκετοί συνδημότες μας αντιλαμβανόμενοι και οι ίδιοι το πρόβλημα έχουν συμμορφωθεί.
Επανερχόμενοι στην από 18/10/2017 ανακοίνωση της Δημ. κοινότητας Καινούργιου με την οποία είχε δοθεί προθεσμία τρεις (03) μήνες

Καλούμε τους ιδιοκτήτες που έχουν ελαιοστάσια στον περιφερειακό δρόμο της Δημ. Κοινότητας Καινούργιου να προβούν άμεσα στην κοπή όσων κλαδιών που προεξέχουν στον δρόμο.
Χωρίς άλλη προειδοποίηση η κοπή των κλαδιών που προεξέχουν στον δρόμο θα γίνει εντός των ήμερων από προσωπικό του δήμου για την ασφάλεια των διερχομένων πολιτών"

Ο πρόεδρος
Δημ. Κοινότητας καινούργιου

Κων/νος Ευθυμίου 

2 σχόλια:

  1. Na katharizan kai kana rema-ligorema meria-opou exi allaxei I roi.mono I makrinia ehei mpazomena remata.ka etrexan name ta katharisoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστό ,πολύ σωστό,να κλείσουν όμως και καμιά λακούβα,επικίνδυνες είναι και αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!