Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2018

Καινούργιο :Το φροντιστήριο "Αγωγή" παρέδωσε τρόφιμα σε ευπαθείς κοινωνικά οικογένειες

>

Το Φροντιστήριο Αγωγή την Τετάρτη 14 Μαρτίου ολοκλήρωσε την Εθελοντική του Πρωτοβουλία με τη παράδοση τροφίμων στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Καινούριο. Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν...
από τους μαθητές και τους καθηγητές και θα διανεμηθούν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

"Στόχος να γίνει βίωμα πως  προσφέροντας στους άλλους, προσφέρουμε στον εαυτό μας",αναφέρει στο τέλος η σχετική ενημέρωση.

Η αξιόλογη αυτή δράση "ανθρωπιάς", ξεκίνησε στις 20 Φεβρουαρίου 2018.




6 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά μας.Μακάρι να βρεθούν και άλλοι μιμητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή!Μόνο αυτό!Να βρει άλλους τρόπους να κάνει διαφήμιση το φροντιστήριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοιες κινήσεις όντως είναι διαφήμιση για τα παιδιά και τις οικογένειες του χωριού μας και παράδειγμα προς μίμηση.Ποια η διαφορά δλδ αν πρόκειται για φροντιστήριο;Παιδιά πηγαίνουν εκεί και μάλιστα τα παιδιά μας που πηγαίνουν σε σχολεία και έχουν συμμετέχει ξανά σε παρόμοιες δράσεις.Τι ακριβώς ενοχλεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου 5:15 ποια η διαφορά στα τρόφιμα αν τα προσφέρει ιδιώτης ή δημόσια υπηρεσία.Έχουν άλλοι θρεπτική αξία τα όσπρια ή αυτοί που έχουν την ανάγκη τους νοιάζει αν είναι προσφορά ιδιώτη ή οποιουδήποτε άλλου.Όταν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο προσφέρουν πράγματα ενώσεις ,επαγγελματίες κλπ ,δεν πρέπει να τα αποδεχθούν οι υπεύθυνοι.Α και που σε να κοιτάς εσύ τι έκανες για τους άλλους με την δική σου ιδιότητα και άσε τους άλλους να κάνουν ότι μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΤΗΝ ΜΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ...
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάλι έδαφος για τσακωμό? μακάρι να βοηθάει όποιος μπορεί...και αυτό το καταλαβαίνει καλύτερα από όλους ο πάτερ που δέχεται.. Μόνο αυτός ξέρει πόσο πολύ έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποι μας..μπράβο σε όλους και ειδικά στα παιδιά που μαθαίνουν την έννοια της άδολης προσφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!