Σάββατο, Μαρτίου 31, 2018

Καινούργιο :Κάλεσαν την Αστυνομία για βρώμικα λύματα δίπλα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο(φωτο)

>
Πολύ σοβαρή καταγγελία για κίνδυνο της Δημόσιας Υγείας και μόλυνση του περιβάλλοντος έκανε στην οικεία αστυνομική αρχή του Αγρινίου ο πρόεδρος του Καινουργίου Κώστας Ευθυμίου και σήμερα στο Καινούργιο μετέβησαν Αστυνομικοί και κατέγραψαν το συμβάν....
O κ.Ευθυμίου χαρακτηριστικά αναφέρει:
"Ασυνείδητος συγχωριανός μας έριχνε λύματα από επεξεργασία ελιών τις οποίες είχε σε δοχεία,στο κεντρικότερο σημείο του χωριού μας με αποτέλεσμα να εισέρχονται στην είσοδο του πρώτου δημοτικού σχολείου και κατά μήκος της πλατείας.

Η έντονη μυρωδιά προκάλεσε την δυσαρέσκεια και φυγή πολλών μικρών παιδιών μίας και το σημείο ήταν χώρος συγκέντρωσης τους. Το αποτέλεσμα των συστάσεων ήταν αρνητικό προς την τήρηση του ς αλλά και βρισιές. Για το συμβάν έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας και έγινε καταγραφή από την αστυνομία,για μόλυνση της δημόσιας υγείας και το περιβάλλον."

Πλέον την υπόθεση θα αναλάβουν οι αρμόδιες αρχές και θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται για την ασφάλεια των πολιτών."
Δείτε τις φωτο που μας έστειλε.





3 σχόλια:

  1. Να φροντιζε ο προεδρος και καποια αλλα νερα στη περιοχη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΕΑΤΙΟ ΟΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...
    ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΡΕΑΤΙΑ..

    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν αγαπητέ μου πρέπει να έχεις πρόβλημα με την όραση σου....δες πρώτα αν υπάρχει σχαρωτο μπροστά από την είσοδο του σχολειού και εκτός αφτου ποίος σου είπε εσένα ότι αυτα τα λύματα πρέπει να ρίχνονται σε φρεάτιο ομβριων υδάτων.

      Διαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!