Κυριακή, Φεβρουαρίου 25, 2018

Εξάσφαιρη η Δόξα, με το "βλέμμα" στο ντέρμπι

>
Αποτέλεσμα εικόνας για kainourgiopress δόξα

Εύκολο απόγευμα είχε η Δόξα Καινουργίου στο Θέρμο απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση,στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣΑ.

Οι παίχτες του Τάσου Σπαή καθάρισαν...
από το Α'ημίχρονο τον αγώνα, όπου προηγήθηκαν 4-0 με το χατ τρικ του Ζαφείρη(30',35',42') και το γκολ του Dollenga(44').

Στην επανάληψη ο Γιώτης(55') έκανε το 0-5,ενώ η Αναγέννηση μείωσε σε 1-5 με τον Μάλιο (60').Ο Γιώτης(67') με το δεύτερο του γκολ διαμόρφωσε το τελικό

Αναγέννηση Θέρμου vs Δόξα Καινουργίου 1-6.

Πλέον η Δόξα έχει 45 βαθμούς και η υπόθεση άνοδος (απευθείας) θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό ,την ερχόμενη Κυριακή στο Καινούργιο ,όπου υποδέχεται τον πρωτοπόρο Α.Ο Ρηγανά,ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του Β ομίλου με 47 βαθμούς  μετά την χθεσινή νίκη με 4-1 απέναντι στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου.

Αναγέννηση: Σιάχος, Στριμμένος, Κότσαλος, Στρατόπουλος, Κουμάσης, Κουκιάς, Ντρέλιας, Αγγελόπουλος, Μαραγιάννης, Αγγελάκης (46' Τσεκουρίδης), Μούκα (46' Μάλλιος)

Δόξα : Πριτσούλης (46' Λέκκας), Αυγέρης, Σ.Τζωρτζόπουλος, Δ.Τζωρτζόπουλος (50' Βλαχόπουλος), Κωνσταντίνου, Καγιάντζας, Γιώτης, Ντολένγκα (50' Λιούλιος), Κόκκαλης Αλ. (50' Κουτσολάμπρος), Ζαφείρης, Κακούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!