Πέμπτη, Νοεμβρίου 16, 2017

Νοσοκομείο Αγρινίου: 40χρονος τα έκανε Γης Μαδιάμ στην Παιδιατρική Κλινική!

>
Έσπασε γραφείο και υπολογιστή – Ένα ακόμη επεισόδιο στη νοσηλευτική μονάδα της πόλης
Ένα ακόμη επεισόδιο με πρωταγωνιστή μαινόμενο πολίτη και εν προκειμένω Ρομά, σημειώθηκε ...
στο νοσοκομείο Αγρινίου και έρχεται να προστεθεί στη λίστα των περιστατικών που προβληματίζουν έντονα τη Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος. Ένας προβληματισμός, που έχει αποτυπωθεί σε ουκ ολίγα ρεπορτάζ της «Σ».


Αυτή τη φορά λοιπόν, γυαλιά καρφιά τα έκανε χθες τα ξημερώματα, σε γραφείο της Παιδιατρικής Κλινικής της νοσηλευτικής μονάδας, για λόγους που δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστοί, 40χρονος Ρομά, σε βάρος του οποίου μάλιστα σχηματίστηκε δικογραφία από το Α.Τ. Αγρινίου, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, καθώς ο δράστης έσπασε γραφείο της κλινικής καθώς και οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 40χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, ωστόσο όταν κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία εξαφανίστηκε.

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του ιδρύματος Δημήτρης Μιχάλης, έχει ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό από τις Αρχές να εφαρμοστεί ο νόμος, ώστε να λειτουργήσει ως παραδειγματισμό για όσους σκεφτούν να επιτεθούν στο προσωπικό. Να εφαρμόζεται δηλαδή η αυτόφωρη διαδικασία, σε περιπτώσεις απειλής ή εξύβρισης.

«Αν δεν υπάρξει ενεργοποίηση της αυτόφωρης διαδικασίας, όπως εξάλλου προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν θα εξαλειφθούν τα φαινόμενα αυτά. Μόνο με το αυτόφωρο θα μπορούσε να σταλεί μήνυμα ανάσχεσης. Για το λόγο αυτό, έχω απευθυνθεί τόσο στον Εισαγγελέα, όσο και στον Αστυνομικό Διευθυντή ώστε να εφαρμοστεί η νομοθεσία όπως προβλέπεται» είχε δηλώσει ο κ. Μιχάλης.

πηγή:sinidisi.gr-εφημερίδα Συνείδηση 

2 σχόλια:

  1. Καταδικαστέο το συμβάν ,αλλά με έχουν φθάσει και μένα στα όριά μου,κρατήθηκα για τους σωστούς που δουλεύουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ντροπή και μόνο να γίνονται τέτοια πράγματα και μάλιστα από μεθυσμένους.Οι εργαζόμενοι εκεί υπερβάλουν ευατό και φυσικά υπάρχουν και αυτοί που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους.Αν έχεις πρόβλημα τους αναφέρεις στους υπεύθυνους. Όλοι ξέρουμε πως φέρονται οι συγκεκριμένοι τύποι καθημερινά.Ότι και αν έγινε πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά ως ο νόμος ορίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!