Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Αγρίνιο :Ανακαινίζεται ο "ΑΝΕΣΙΣ"

>
Ο ιστορικός κινηματογράφος  του Αγρινίου «ΑΝΕΣΙΣ» έκλεισε τα 50  χρόνια και ανανεώνεται. Από τον Οκτώβριο θα υποδέχεται  το σινεφίλ κοινό του σε ολοκαίνουργια, σύγχρονα και άνετα καθίσματα. Οι εργασίες ...
ανακαίνισης ξεκίνησαν από τον προηγούμενο Αύγουστο και  περιελάμβαναν αποξήλωση των παλαιών καθισμάτων και  εργασίες καλλωπισμού σε όλο τον χώρο.
Ήταν εξαρχής  προτεραιότητα  της  Δημοτικής Αρχής η συντήρηση και αναβάθμιση του  «ΑΝΕΣΙΣ»,  ενός εκ των πλέον εμβληματικών  κτιρίων  της πόλης. Πριν από τρία χρόνια  έγινε  η  αναγκαία  εγκατάσταση της πυρασφάλειας παράλληλα δε ακολούθησε η αντικατάσταση της οθόνης και  η ανακαίνηση του κυλικείου του θερινού κινηματογράφου ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ΄΄.
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου  δήλωσε ότι στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν και είναι η επένδυση σε κάθε μορφή Πολιτισμού.



Ήταν  προτεραιότητα μας  παρ’όλες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε να φροντίσουμε το στολίδι της πόλης μας. Ήταν και είναι  προτεραιότητα μας να ανακαινίσουμε το χώρο που ψυχαγωγεί τους Αγρινιώτες όλα αυτά τα χρόνια. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα είμαστε πανέτοιμοι με τα νέα μας καθίσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!