Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Το Αγρίνιο υποδέχθηκε την "Φλόγα της Αγάπης"(φωτο)

>
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου συμμετέχει και φέτος στην 15η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Αγρινίου υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου...



Σήμερα στις 7:30 το απόγευμα (στην οδό Βότση, δίπλα στη ΔΕΥΑΑ) ο Σύλλογος υποδέχθηκε και φιλοξενεί τη Φλόγα της Αγάπης  στα νέα Γραφεία του Συλλόγου εγκαινιάζοντας έτσι και τον καινούργιο χώρο,παρουσία του Διοικητή του Γ.Ν.Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Μιχάλη.(ακολουθεί δήλωση)


Η φλόγα άναψε μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας με το σύνθημα  «ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ Δίνοντας αίμα σώζεις ζωές . . .» !!!


Αύριο Παρασκευή 22-9-2017 η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγρινίου (ΛΕΜΟΤ)  θα παραλάβει τη Φλόγα και θα την περιφέρει σε περιοχές του Δήμου Αγρινίου.  Η αφετηρία της μοτοπορείας  θα γίνει στην περιοχή «Σφαγεία»  στις 5:30 το απόγευμα με κατεύθυνση την Εθνική Οδό.  Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στη μοτοπορεία, θα πρέπει να παρευρεθεί με τη μηχανή και απαραίτητα το κράνος του. Πρώτη στάση θα πραγματοποιηθεί στη Σπολάιτα, δεύτερη στάση στη Νεάπολη, τρίτη στάση στο Ελαιόφυτο και τέλος στα Τριαντέικα.  Στις στάσεις θα παρευρίσκονται μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων των περιοχών.



Η μηχανοκίνητη πορεία θα καταλήξει μέσω  του Αγίου Κων/νου στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου στις 7:30 (τέρμα Παπαστράτου), όπου οι μοτοσικλετιστές θα παραδώσουν τη Φλόγα σε  πεζούς και ποδηλάτες:  παιδιά, εθελοντές, αιμοδότες, μέλη Συλλόγων του Αγρινίου, για να κινηθούν με τελικό προορισμό την Πλατεία Δημοκρατίας , όπου θα πραγματοποιηθεί και το άναμμα του Βωμού στις 8:00.


Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας θα ακολουθήσει συναυλία με την Παναγιώτα Θεοδωροπούλου και τον Παναγιώτη Ζαχαράκη.




Δείτε τις δηλώσεις και βίντεο  στο κανάλι του agrinioreport.com στο youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!