Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14, 2017

Καινούργιο:Είχε Αγιο οδηγός αυτοκινήτου που εξετράπη στο κενό (φωτο)...

>
 Νέα εκτροπή αυτοκινήτου  σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γνωστό σημείο στο Καινούργιο λίγο πριν τα Αμπάρια,μερικά λεπτά μετά τις 15:00. .
Σύμφωνα ...
με αναγνώστη ,ι.χ αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν στην ε.ο Παναιτωλίου Θέρμου στο ρεύμα προς Παναιτώλιο,εξετράπη της πορεία του,πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στο κενό όπου υπάρχει έντονη βλάστηση.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός,ενώ για την ανέλκυση του οχήματος,χρειάστηκε η συνδρομή γερανού,ιδιώτη.
Στο σημείο η Τροχαία Αγρινίου που ρύθμισε την κυκλοφορία των οχημάτων κατά την διάρκεια της επιχείρησης,και ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.







2 σχόλια:

  1. Έχει καταντήσει αηδία το θέμα!! Πρέπει να σκοτωθούν άνθρωποι, για να γίνει κάποιο έργο;; Ειδικά τη νύχτα δεν είναι ορατά τα όρια του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο!! Αν κάποιος περνάει πρώτη φορά, εύκολα φεύγει εκτός. Έλεος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαιτείται ΑΜΕΣΑ διαπλάτυνση του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο,με περιορισμό των επικίνδυνων στροφών όπου είναι δυνατόν, οριοθέτηση με χάραξη γραμμών επί του οδοστρώματος, φωτισμός και προστατευτική μεταλλική μπάρα εξωτερικά, σε όλο το μήκος από το πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται προς το Καινούργιο, μέχρι τα πρώτα σπίτια του Παναιτωλίου....Απλά και στοιχειώδη πράγματα δηλαδή, που ισχύουν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!