Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18, 2017

Καινούργιο:Πραγματοποιήθηκε η 1η Εδική Συνέλευση Οργάνωσης Παραγωγών (φωτο-βίντεο)

>
 Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καινούργιου δημιούργησε το 2014 την «Οργάνωση Παραγωγών στον Τομέα Ελαιολάδου και Επιτραπέζιων Ελιών» με σκοπό τη βελτιστοποίηση του κόστους παραγωγής και της ποιότητας του προϊόντος, τη ...
διεξαγωγή ερευνών και την ανάπτυξη πρωτοβουλιών με αντικείμενο τις βιώσιμες μεθόδους παραγωγής και τις καινοτόμες πρακτικές για την προώθηση και παροχή τεχνικής βοήθειας για τη χρήση καλλιεργητικών πρακτικών και τεχνικών παραγωγής φιλικών για το περιβάλλον, τη συμμετοχή σε προγράμματα στήριξης του Τομέα Ελαιολάδου και Επιτραπέζιων Ελιών κλπ.



   Η εκδήλωση της 1ης  Ειδικής Γενικής Συνέλευσης έγινε στον προαύλιο χώρο του Συνεταιρισμού, ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, Παπασάικα Περικλή, και στη συνέχεια οι Λιοδήμος Θάνος και Γρίβας Νίκος, εκπρόσωποι της Τράπεζας Πειραιώς, ενημέρωσαν τους ελαιοπαραγωγούς για τα οφέλη της Συμβολαιακής Γεωργίας.



   Ακολούθησαν οι εκπρόσωποι της gaia ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, Παπαγιαννόπουλος Βασίλης / Υπεύθυνος Δικτύου της gaia ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο, Πυργιώτης Βασίλης / Υπεύθυνος ομάδων ΟΦΕ και Γείτονα Βησσαρία / Γεωπόνος Γεωργοοικονομολόγος – υπεύθυνη προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προγράμματα Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (Ο.Ε.Φ.) 2018 – 2021, δηλαδή την οργάνωση παραγωγής, την προμήθεια εξοπλισμού, τη μείωση του κόστους παραγωγής, τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, τη βελτίωση της ποιότητας, την πιστοποίηση με διεθνή πρότυπα κλπ.



  Η εκδήλωση έκλεισε με αναφορά του Προέδρου του Δ.Σ. τόσο στο ξεκίνημα της νέας περιόδου συγκομιδής ελιών όσο και στη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) του Συνεταιρισμού, μέσω του οποίου θα εξυπηρετούνται οι παραγωγοί για τις δηλώσεις Ο.Σ.Δ.Ε., τα Σχέδια Βελτίωσης κ.ά.

 
Μετά το τέλος της Ειδικής Γενικής Συνέλευσης διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη πενταμελούς Διαχειριστικής Επιτροπής, στην οποία εκλέχθηκαν:

Παπασάικας Περικλής
Φραγκοτάσιος Αθανάσιος
Μπλέτσας Στυλιανός
Παναγιωτόπουλος Χρήστος
Κορδάτος Γεώργιος
Δείτε το βίντεο από την live μετάδοση του kainourgiopress

 







1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με το παραπάνω βίντεο να ενημερώσουν τους παραγωγούς για την τράπεζα Πειραιώς εγινε η ομιλία η σε ευρεία έννοια για την ανάπτυξη της παραγωγής; βοήθηστε τον συνεταιρισμό με το να ενισχύεται τους τοπικούς παραγωγούς και την ανάπτυξη στο έπακρον μην προσπαθείτε να τους εκμεταλλευτείτε σεβασμό παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!