Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017

Στην εποχή POS οι επαγγελματίες του Καινουργίου

>
Στο σύνολό  τους σχεδόν οι επαγγελματίες του χωριού που είναι υποχρεωμένοι να εγκαταστήσουν στις επιχειρήσεις τους τα μηχανήματα αποδοχής καρτών pos,έχουν ...
κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, μιας και την  Πέμπτη 27-7-2017 έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων προμήθειας pos και όσοι δεν έκαναν αίτηση απειλούνται με το προβλεπόμενο πρόστιμο κει ελέγχους.

Γι’ αυτό άλλωστε και μετά την παρέλευση της προβλεπόμενης ημερομηνίας θα υπάρξει ένα μικρό χρονικό διάστημα επιείκειας ως προς τους ελέγχους και τα προβλεπόμενα πρόστιμα, για όσους επιχειρηματίες δεν διαθέτουν τερματικό POS ή ηλεκτρονική εφαρμογή, αλλά έχουν ήδη απευθύνει αίτημα για την απόκτησή τους.

Ήδη από την έναρξη του μέτρου πριν μήνες ,αρκετοί ήταν αυτοί που εγκατέστησαν τα τερματικά και δέχονταν πλαστικό χρήμα ,ενώ οι περισσότεροι έκαναν την αίτηση τους με την λήξη της προθεσμίας.

Όπως ανέφερε στο kainourgiopress δείγμα επαγγελματιών,ήδη έχουν παραλάβει τις τερματικές συσκευές,ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν καθυστερήσεις από εταιρείες τηλεφωνίας(για την εγκατάσταση σταθερής σύνδεσης,όπου δεν είχαν ),αναγκάζοντας κάποιους να κάνουν νέα αίτηση σε νέο παροχο.,
Ανάλογα με τις απαιτήσεις του επαγγέλματος επέλεξαν ενσύρματο ή ασύρματο pos,για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Πλέον όλα δείχνουν ότι οι καθημερινές συναλλαγές περνούν στο επίπεδο της διατραπεζικής πληρωμής,ακόμη και για πολύ χαμηλά ποσά.

Η ενημέρωση είναι προσφορά

http://picasion.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!