Τρίτη, Ιουλίου 11, 2017

Συγχαρητήρια Παύλου Πολάκη στις διοικήσεις 6ης ΥΠΕ και Γ.Ν.Αιτ/νιας

>
Τα συγχαρητήρια και τα "μπράβο"του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη απέσπασαν με αναρτήσεις στο προσωπικό προφίλ του υπουργού στο facebook η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και η διοίκηση του Γ.Ν.Αιτ/νιας.
Είχε
προηγηθεί...
η ανάρτηση του Αγρινιώτη Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ Μιλτιάδη Ζαμπάρα για τις ατομικές συμβάσεις στην καθαριότητα της Α'/θμιας,όπου ο υπουργός συγχαίρει τον κ.Ζαμπάρα,τον κ.Κωστακιώτη(Υποδιοικητή) και τον κ.Νικολόπουλο(Διοικητή).




Νωρίτερα  και ο διοικητής  του Γ.Ν.Αιτ/νιας Δημήτρης Μιχάλης δημοσίευσε την ενημέρωση για τα πεπραγμένα της διοίκησης με την συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψή της,κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Υπουργό.



 

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, Ιατρός Δημήτρης Κωστακιώτης, διατηρεί συναισθηματικούς δεσμούς με το Καινούργιο και συχνά το επισκέπτεται ,καθώς επί σειρά τριών ετών στα μέσα της δεκαετίας του 90,έκανε το "αγροτικό" του στο Αγροτικό Ιατρείο Καινουργίου και διέμενε στο χωριό,ενώ έχει πολλούς φίλους ακόμη και σήμερα.

Όσοι τον θυμούνται μιλούν με τα καλύτερα λόγια,όπως και ο ίδιος για το χωριό.

Ο Δημήτρης Κωστακιώτης 

1 σχόλιο:

  1. Πράγματι ο Δημήτρης υπηρέτησε το 93-94-95 και το αγαπάει πολύ το χωριό.Καλός άνθρωπος και επιστήμονας,δεν είναι τυχαία την διοίκηση της ΔΥΠΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!