Κυριακή, Ιουλίου 09, 2017

Καινούργιο:Σύσκεψη για τα "Θέστια 2017"

>
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στο πρώην Δημαρχείο Θεστιέων στο Καινούργιο η προγραμματισμένη (1η)σύσκεψη της διοίκησης της Δόξας ,εκπροσώπων φορέων,συλλόγων και τοπικών ΜΜΕ για ...
τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων "Θέστια 2017".

Σε πολύ καλό κλίμα υπήρξε διάλογος και ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά τις πιθανές ημερομηνίες για την πραγματοποίηση των ιστορικών εκδηλώσεων που αποτελούν θεσμό για το Καινούργιο και προσελκύουν πολύ κόσμο.


Οι ημερομηνίες που αναφέρθηκαν είναι εντός του Αυγούστου ,ενώ η τελική απόφαση θα παρθεί από την διοίκηση της Δόξας και φυσικά θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση-ενημέρωση και για τις εκδηλώσεις-δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα.



2 σχόλια:

  1. Ισχύει ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην γίνει 3ον3 φέτος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ναι κάτι πάει να γίνει,όταν υπάρχει διάλογος και θέληση για βοήθεια,μακριά από τα "χτικιά"του παρελθόντος.Ουσιαστικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την ομάδα για να πραγματοποιήσει τους στόχους της ,χωρίς εφέ και σπατάλες.
    Καλό πάντως θα ήταν να εναλλάσσονται οι χώροι των πολιτιστικών εκδηλώσεων,ώστε όλο το χωριό να αποτελέσει πόλο έλξης.Αν φυσικά αυτό γίνεται ,κυρίως για τεχνικούς λόγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!