Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017

Αγρίνιο:Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης δρόμων κοντά στο κλειστό γήπεδο(φωτο)

>

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο ανάπλασης  των  οδών Πυθαγόρα και Ευκλείδη περιμετρικά του κλειστού γυμναστηρίου...
στην Αερογέφυρα.  Το έργο, που εκτελείται υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου, αφορά σε  «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ  ΟΔΩΝ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ».  Σύμφωνα με την μελέτη του έργου γίνονται εργασίες εκσκαφών, κατασκευή επιχώματος, κατασκευή πεζοδρομίων, ρείθρων, οδοστρωσία, ασφαλτικά, υποδομή ηλεκτροφωτισμού και υδραυλικές εργασίες με ανάπτυξη δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλη την περιοχή μελέτης.



Το έργο της ανάπλασης  επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  και αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη τόνισε τα εξής: «Η ασφαλτόστρωση βασικών δρόμων είναι μια σημαντική παρέμβαση στην κατεύθυνση της βελτίωσης της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής τους. Παρακολουθούμε και αυτό το έργο στενά προκειμένου να ολοκληρωθεί με άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο έργο είναι εξαιρετικής σημασίας, όπως όλοι αντιλαμβάνονται, για την λειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου στην Αερογέφυρα. Ενός  έργου που, όλη η πόλη, αγωνιά για την  παράδοσή του.



 Με συνεχείς παρεμβάσεις και δημιουργία υποδομών διαμορφώνουμε τον χώρο και αλλάζουμε την ταυτότητα της περιοχής. Παράλληλα δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για την διευκόλυνση της ζωής των κατοίκων σε βάθος χρόνου. Και αυτή παραμένει η μεγαλύτερη φιλοδοξία της Δημοτικής Αρχής».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!