Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

Εντυπωσιακή τελετή λήξης δραστηριοτήτων των Προσκόπων του Αγρινίου(φωτο-βίντεο)

>

Με μια εντυπωσιακή μουσική βραδιά που τα είχε όλα, αποχαιρέτησαν οι Πρόσκοποι του Αγρινίου την προσκοπική τους χρονιά...


Στον χώρο των εγκαταστάσεων στις εργατικές κατοικίες Αγίου Ιωάννη Ρηγανά,πρόσκοποι αλλά και πολλοί φίλοι τους είπαν ηχηρό αντίο στην πετυχημένη χρονιά 206-2017 που έκλεισε και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο.



Αρχικά παρουσιάστηκε το βραβευμένο βίντεο για την ανάδειξη του Προσκοπισμού ,



ενώ στην συνέχεια έγιναν απονομές σε μέλη και πρώην στελέχη των Προσκόπων σε κλίμα συγκίνησης,καθώς και ένας μίνι απολογισμός των πεπραγμένων.





Περιχαρής ο νέος πρόεδρος Θόδωρος Παπαδήμας καλωσόρισε τον κόσμο,ευχαρίστησε τους χορηγούς και όσους στηρίζουν τους Προασκόπους και έδωσε το έναυσμα για το γλέντι που ακολούθησε,




ενώ διαδικτυακό χαιρετισμό έστειλε και ο αντιπρόεδρος πλέον Γιώργος Παπαναστασίου.




Την Δημοτική Αρχή του Αγρινίου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής,ο οποίος έχει και την κόρη του ενεργό μέλος, στους προσκόπους,ενώ τα άκουσε συγκινημένος....από όλα τα λυκόπουλα που του ευχήθηκαν για τα γενέθλιά του.

"Χρόνια πολλά και από μας".



Επίσης παρών ήταν η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου Ανθούλα Μακρή.

Στην συνέχεια το δυνατό μέρος της εκδήλωσης ανέλαβε το νεανικό συγκρότημα NeverminD και για δύο περίπου ώρες ο Μάνος Σταυρίδης και η μπάντα του ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους.





Το δικό του χρώμα στην εκδήλωση έδωσε ο τραγουδιστής Αντώνης Ρήγας ,ο οποίος συμμετείχε στο VOICE με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου(τον οποίο τίμησε ερμηνεύοντας δικές του επιτυχίες).



Παράλληλα ο Αγρινιώτικος ουρανός γέμισε με αυτοσχέδια φαναράκια που έστειλαν το μήνυμα του προσκοπισμού πολύ ψηλά.



Η βραδιά ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:30 ,με τους διοργανωτές να λαμβάνουν συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και τους κατοίκους της περιοχής να κάνουν λόγο για αναβάθμιση της γειτονίας τους,από την ημέρα που εγκαταστάθηκαν οι Πρόσκοποι.

Ακολουθεί όλο το φωτορεπορτάζ και δύο βίντεο από την live μετάδοση του agriniolike.gr




























































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά δεν θα δημοσιεύονται!